Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    Absolutny huk za dolca! Gorąco polecamy! Drut o bardzo dobrej jakości, gładki, elastyczny, ale nie zbyt miękki silikon. idealny! Są idealnie zapakowane, nawet taśmy na rzep dla każdej rolki. Rura, taśma klejąca, wiązania kablowe i narzędzie do ściągania. Absolutnie niesamowita cena!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Mój najlepszy zestaw z kablem 30AWG, potrzebuję go do odbiorników RC, kontrolerów lotu i innych urządzeń elektronicznych. Kabel silikonowy. Ale 60 metrowy kabel to mało dla mnie hobby pilot RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Ten produkt jest dostarczany w dobrym stanie i szybko. Jakość jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Dotarł bezpiecznie i szybko do Wielkiej Brytanii. Zadowolenie z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    jede Menge Drähtchen samt Kabelbinder und Schrumpfschläuchen zusammen mit einer Abisoliervorrichtung. Jetzt habe ich genug an Drähtchen zum Verkabeln von LED in meinen RCs - mehr Strom würde ich den Drähtchen auch nicht zumuten wollen, erinnern mich an Klingeldraht. Der Querschnitt liegt deutlich unter 1mm² - ob man da tatsächlich 600 V drüber laufen lassen kann weiß ich nicht. Ansonsten kurze Lieferzeit, Packet kam gut verpackt an. alles gut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Ten mały zestaw drutu jest świetny i jak tylko skończę ten przegląd, zamówię więcej! Szpule z boku są na szpulach, które są łatwe w użyciu lub zamontowane na platformie drucianej. W sumie jestem zadowolony z jakości i bardzo szybkiej wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Tomas
    CZ
    15/09/2021

    Zgodnie z opisem. 10m każdego z 6 kolorów. Plus narzędzie do ściągania, zestaw rur kurczliwych (około 4*40mm), pakiet wielokolorowych (około 90mm) i biała taśma. Dobry zestaw dla kabli sygnałowych drona DYI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    This set is excellent. It was hard for me to find such small silicone insulated wires, but this product will serve me good for a while.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Отличный провод.Изоляция-мягкий силикон.Доставка очень быстрая.Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Dokładnie tak, jak napisano. Dobrej jakości zestaw na początek. Striptizerka kabla jest tania, ale może pracować. Taśma też nie jest świetna, ale wystarczająco dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.55
    • US$28.86
    • US$25.40
    • US$6.11
    • US$12.69
    • US$4.50
    • US$10.19
    • US$23.09
    • US$3.95
    • US$9.23
    • US$8.07
    • US$8.07
    • US$9.23
    • US$6.89
    • US$8.07
    • US$9.23
    • US$11.49
    • US$6.89