Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(186)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(186)
    • 5 Star(176)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2020

    Cóż, nie jestem z tego zadowolony.... Moduł i kable wyglądają świetnie w plastikowym pudełku(małe tupper) i były z podwójną taśmą 3M, kablem audio av i de baterią i modułem wyglądają naprawdę ładnie lutowane i z filtrem Imagen.. Ale! Metalowa obudowa przybywa dla V3.0, a nie dla V3.0 PLUS.... Jeśli się zeszli, pomyślałeś... Metalowa walizka przyszła do V3.0 PLUS...... Nie, musisz ciąć z własnym dreamelem.... Mam jeszcze jedną metalową skrzynkę na V3.0, ale pomyślałem... Cóż, jeśli pochodzi z fabryki cięcia i malowania wyglądają lepiej z fabryki, a teraz mam dwie metalowe obudowy na V3.0 i muszę przeciąć jedną na drugą, żeby użyć jej z V3.0 Plus...... Gdybym wiedział, niż muszę przeciąć pudełko dla PLUS, zamówiłbym odbiornik, a nie metalową skrzynkę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Adapter wybrany dla okularów DJI FPV i modułu Rapidfire. Wysłane i przyjęte w bardzo dobrym czasie. Moduł dobrze instaluje, z małym zaciskiem do cięcia części metalowej, napięcie lipo jest wyraźnie widoczne. Alarm włącza się z oryginalną baterią, ale jeśli zdecydujesz się na 3s lipo z rozszerzeniem XT60, nie ma już żadnego problemu. Przejście okularów DJI FPV v2 na tryb 1 z przełącznikiem AV/IN pozwala w zamian skorzystać z dobrej jakości analogowej. Pakiet modułu + adaptera ma bardzo dobry stosunek ceny do wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Otrzymane 10 dni po zakupie. Bardzo dobry i polecany. Czytałem, że niektórzy kupcy narzekali na potrzebę dremowania aluminiowej walizki. Ale nie ma takiej potrzeby! Użyłem szczypców, żeby zrobić otwarcie w walizce na pokaz. Dobrze pomyślane, Uruav!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Metalowa obudowa jest dla poprzedniej generacji, zakładam, że trzeba będzie roztopić część metalu Place, by pasowała do V3.0. Jeśli nie masz bremmel, PCB nie zmieści się w metalowej obudowie. Proponuję ci bremmel przed kupnem tego. Zdołałem zobaczyć swój i złożyć go. Żegluga była szybka i przedmiot działa (prawie gdyby nie piłowanie) poza tym, co jest opisane. Nie kupuj, jeśli nie masz bremmela.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Idealnie pasuje do Googles dji v2. Czekam na czapkę dla wszystkich pro 58.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Bardzo dobry analogowy adapter do gogli DJI FPV lub innych gogli. Działa również z Fatshark HDO z dołączonymi kablami jako modułem zewnętrznym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Właśnie przeszedłem przez system Dji i nadal jestem trochę zdezorientowany. System Dji jest dość złożony i stwarza trudności w prawidłowym działaniu. Chciałem wziąć ten adapter, którego jeszcze nie zainstalowałem dla powyższych problemów, ponieważ uważam wizjer Dji za świetny wizjer, ale system transmisji pozostawia wiele wątpliwości. Pierwsze loty z daszkiem Dji V2 mnie rozczarowały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Bardzo dobrze. Działa jak w reklamie. Jeśli zamawiasz z metalową obudową, należy pamiętać, że trzeba odciąć kawałek metalowego paska. Współpracuje z Goggles V2 firmy Każdyine Pro58 i DJI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Ottimo, uno dei migliori! Perfettamente compatibile e dotazione completa di tutto (versione con case in alluminio)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Dobry adapter do montażu modułów analogowych w DJI Google.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6,214
    • Ft4,489
    • Ft5,350
    • Ft30,849
    • Ft7,463
    • Ft6,698
    • Ft137,570
    • Ft10,487
    • Ft27,764
    • Ft400,769