Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(231)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(231)
    • 5 Star(217)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/06/2021

    Adapter wybrany dla okularów DJI FPV i modułu Rapidfire. Wysłane i przyjęte w bardzo dobrym czasie. Moduł dobrze instaluje, z małym zaciskiem do cięcia części metalowej, napięcie lipo jest wyraźnie widoczne. Alarm włącza się z oryginalną baterią, ale jeśli zdecydujesz się na 3s lipo z rozszerzeniem XT60, nie ma już żadnego problemu. Przejście okularów DJI FPV v2 na tryb 1 z przełącznikiem AV/IN pozwala w zamian skorzystać z dobrej jakości analogowej. Pakiet modułu + adaptera ma bardzo dobry stosunek ceny do wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Otrzymane 10 dni po zakupie. Bardzo dobry i polecany. Czytałem, że niektórzy kupcy narzekali na potrzebę dremowania aluminiowej walizki. Ale nie ma takiej potrzeby! Użyłem szczypców, żeby zrobić otwarcie w walizce na pokaz. Dobrze pomyślane, Uruav!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Właśnie przeszedłem przez system Dji i nadal jestem trochę zdezorientowany. System Dji jest dość złożony i stwarza trudności w prawidłowym działaniu. Chciałem wziąć ten adapter, którego jeszcze nie zainstalowałem dla powyższych problemów, ponieważ uważam wizjer Dji za świetny wizjer, ale system transmisji pozostawia wiele wątpliwości. Pierwsze loty z daszkiem Dji V2 mnie rozczarowały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Idealnie pasuje do Googles dji v2. Czekam na czapkę dla wszystkich pro 58.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Bardzo dobry analogowy adapter do gogli DJI FPV lub innych gogli. Działa również z Fatshark HDO z dołączonymi kablami jako modułem zewnętrznym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Brakujące części! Bangood, moja paczka dotarła bez elektronicznego wyświetlacza i plastikowej pokrywy. Proszę zobaczyć załączony obraz. Proszę, wyślij mi brakujące części! Pozdrawiam, Claudio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Bardzo dobrze. Działa jak w reklamie. Jeśli zamawiasz z metalową obudową, należy pamiętać, że trzeba odciąć kawałek metalowego paska. Współpracuje z Goggles V2 firmy Każdyine Pro58 i DJI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Ottimo, uno dei migliori! Perfettamente compatibile e dotazione completa di tutto (versione con case in alluminio)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Dobry adapter do montażu modułów analogowych w DJI Google.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Łatwy do usunięcia i założenia...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft47 354
    • Ft4 733
    • Ft144 912
    • Ft27 148
    • Ft5 364
    • Ft5 020
    • Ft3 946
    • Ft5 108
    • Ft3 757
    • Ft2 185