Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(98)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Przesyłka była szybka z Hiszpanii. Silniki działają dobrze. Testowałem 12V DC 10000RPM model i zajmuje 0,42A prądu @ 12V podczas swobodnego wirowania, próbowałem blokować jak tylko mogłem ręką i dochodzi do około 1,5A. Daję 4 gwiazdki, ponieważ jeden silnik przybył uszkodzony (jak widać na zdjęciach, jeden silnik brakuje plastikowego pierścienia do śruby, jego pozostałości były w torbie, więc zepsuł się podczas transportu).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Naprawdę dobrze.. Wybieraj garnitury. Jeszcze nie próbowałem. W porządku i możemy go użyć. Szybka dostawa. 10 dni (średnio). Dzięki Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Zamówiłam 2x Typ:550 12v 10000 ot./min Otrzymałem 1x Typ:550 12v 10000 ot./min, 1x Typ:550 12v 12000 ot./min Spróbuję rozwiązać poprzez wsparcie - serwis. :-((

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Przyszło 30 dni, zapłaciłem 15 TL, jeszcze ich nie założyłem, ale wyglądają dobrze. Zastanawiałem się, ile ampułek wyciągnął, 1,25 ręcznego, więc ma około 3 ampery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Nagyon szuper, méret pontos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Świetny produkt w świetnej cenie. Właśnie to, czego szukałem, pasuje do pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2019

    Teljesen mint az eredeti, hisz eredeti. Bármelyik elektromos kisautó és motorba beépíthető, cserélhető, csak ügyelni kell arra, hogy az eredetivel megegyező feszültségű és fordulatú legyen. Tudom ajánlani! Totally like the original, believe the original. Any electric small car and motor can be mounted, replaced, just need to be sure to have the same voltage and speed as the original. I can recommend!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    I love these little motors. they arrived on time and the first one I ordered worked so well that I ordered another . I know they say they are for kids toys but these little motors/gearbox are strong

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    W Turcji produkt ten jest jedną ręką (pilsan) i jest niski z kolei. Przyleciała w cyklach, dałam 12V i próbowałam, ale nie jechaliś30 000, bo bateria była wyczerpana. Przyjechał z Aras Cargo bez podatku za jakieś 10 dni. Jeśli chcesz wiedzieć muzo.muco@gmail.com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 032
    • Ft6 050
    • Ft4 032
    • Ft4 705
    • Ft3 054
    • Ft2 687
    • Ft3 023
    • Ft8 404
    • Ft4 032
    • Ft9 749
    • Ft5 377
    • Ft4 032
    • Ft2 351
    • Ft10 697
    • Ft2 809
    • Ft4 032
    • Ft106 994
    • Ft20 174