Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(147)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(147)
    • 5 Star(142)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Doskonałe części, są lekkie, ponieważ są wykonane z aluminium i super odporne, również wyglądają bardzo dobrze w wózku, nie zawiera śrub, ale można użyć tych, które przynosi wózek i już ma gwint w każdej z otworów śrubowych. Podobała mi się również jego konstrukcja, ponieważ są bardziej wzmocnione i nie są tak puste jak wózek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Świetna jakość. pasuje idealnie, dobrze wygląda, lekki i tani. Co jeszcze mogę wywnioskować? Pasuję tylko do tyłu, bo przednia część jest nietknięta, aż do teraz... Czas wysyłki z CZ do Niemiec około 1 tydzień. Dla mnie to zupełnie w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Trochę długo trwało dostarczenie koloru, który wybrałem, nie było na stanie pomyślałem, że firma powiedziała mi lub zapytała, czy wezmę inny kolor, ale nie, ale nie, to było to, co było trzymać, ale inny produkt wygląda mocny i pasuje po prostu dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Dobra cena, dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Kolor lo dise todo jomis Horaleee a959

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Zamówienie przybyło bardzo dobrze i dość szybko. Przybył za 14 dni. Zrobiłem już instalację na moim 12428. Pozdrowienia z Meksyku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Exelente (ang.) Przybyli w ciągu 12 dni Jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Do mojego pełnego metalu pokazu Projekt 🙂👍 Youtube kanał (ang.) https://youtube.com/channel/UC3yRPiR0xddXexoB0lLyx_g

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Wyglądają świetnie i nadal będą zamontowane na moim A959B

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.20
    • US$11.99
    • US$6.99
    • US$8.99
    • US$7.99
    • US$3.19
    • US$9.39
    • US$4.99
    • US$5.76
    • US$9.89
    • US$6.49
    • US$9.99
    • US$4.99
    • US$15.00
    • US$34.99
    • US$8.07
    • US$21.84
    • US$25.99