Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(302)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(302)
    • 5 Star(263)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2020

    Przybył bardzo szybko i wały są całkiem dobrej jakości jak na cenę. Jeszcze do zainstalowania, ale porównałam rozmiar z plastikowymi zapasami i są gotowe. Przynieś klucz Allena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Musi mieć przy modernizacji oś metalowych 😁👍🏽 Super dobra jakość. THX Bangood miło pozdrawiam ✌️🏽 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Nie tak duże, jak większość innych szybów. Posiada 2 śruby na końcu, które są bardzo małe. Ale i tak świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    2,3 tygodniowa dostawa jest mile widziana! Jakość i wyglądać jak prawdziwe wały! Najlepsze, jakie widziałem. Polecam. ⚡⛽ na youtubie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Produkt przybył w ciągu miesiąca i jest bardzo rzadko odpinany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Produkt bardzo dobrze wykonany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Czy dobre różnice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Piękna, ale może trochę w ciężarkach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Bardzo dobrej jakości materiał. Użyłem na środkowej osi mojego WPL B36. Ale znalazłem jeden problem: śruby są bardzo małe (2mm). Moment obrotowy i wytrzymałość w tym miejscu jest bardzo wysoki, a wał napędowy nie działa dobrze. Zrobiłem 3mm nowe dziurki dla 3mm śrub Allena.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2019

    Alhamdullilah... saya sangat senang sekali pesanan saya tiba tepat pada waktu ya .. terimakasih🙏🙏🙏🙏 salam dari kami🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩 ....... Thank God ... I am very happy that my order arrived on time, thank you ... greetings from us🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 611
    • Ft16 889
    • Ft10 894
    • Ft5 221
    • Ft2 827
    • Ft2 985
    • Ft19 247
    • Ft2 636
    • Ft6 897
    • Ft6 171
    • Ft11 350
    • Ft2 513
    • Ft3 142
    • Ft9 904
    • Ft4 491
    • Ft5 658
    • Ft62 586
    • Ft9 432