Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Wysokiej jakości włókno węglowe w fantastycznej cenie. Różne rozmiary arkuszy i grubość dostępne. Zdecydowanie kupuje więcej. Żadnych drzazgów, cięcia bardzo dobrze i czysto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Mocny i lekki waga! Hade to zbudować płaski i szeroki chassi i działa świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Ten węgiel soleve jest doskonały, bardziej satynowo-błyszczysty wykończenie niż normalne akcje URUAV, które kupiłem, ale to miły dodatek. Splot jest bardzo ciasny i zdecydowanie widzę dla niego jakieś zastosowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    amazing quality carbon fibre. perfect for cnc machining and marking parts with.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    exceptional quality for the price. highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Mój dostawca włókna węglowego. Znakomity jak zawsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Sam produkt jest dobrej jakości w cenie. Jednak zajęło to bardzo dużo czasu, około 3 miesięcy. Kupiłem go, gdy był oczekiwany w około 1 tydzień, ale to trwało około 2,5 miesiąca, aby wrócić do stanu zapasów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Naprawdę wysokiej jakości włókno węglowe, bardzo silne, które nie doświadczyły do tej pory żadnego odłamywania/pękania. Bardzo lekka waga i solidna konstrukcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Moje główne źródło sznurka, niezawodny materiał z włókna węglowego do stosowania na maszynach CNC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Fantastyczna jakość arkuszy z włókna węglowego, świetny do stosowania z maszynami 3018 CNC.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.94
    • US$9.23
    • US$14.94
    • US$20.78
    • US$33.34
    • US$56.58
    • US$18.99
    • US$16.09
    • US$17.31
    • US$46.99
    • US$48.83
    • US$21.99
    • US$101.63
    • US$84.99
    • US$62.52
    • US$26.99
    • US$73.59
    • US$11.99