Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Mój mini pełzacz pojawił się dzisiaj w 13 dni zgodnie z planem i działa tak jak miałem nadzieję, że moje umiejętności będą wzrastać jako jego wykorzystanie i już planuję mój następny zakup. Zrobiłem kilka zapytań o dostawę podczas mojego oczekiwania, ponieważ był to mój pierwszy zakup i odpowiedź była natychmiastowa i uprzejma, więc obsługa klienta jest doskonała produkt jest doskonały Jestem bardzo szczęśliwy, nie widzę sensu w zakupie u innego dostawcy dziękuję!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Az autó jól működik, azonban a műanyag kardántengelyek néhány nap alatt eltörtek. A kiszállítás gyors volt a csomag sértetlenül megérkezett. A rendeléssel voltak gondok mivel a platós helyett kabinosat küldtek. Sok reklamációs levél után kártérítés és garancia gyanánt kaptam 2 darab fém kardán tengelyt, amivel eddig nem volt gond. The car works well, however, the plastic cardan shafts broke in a few days. Delivery was fast, the package arrived intact. There were problems with the order as a cab was sent instead of the flatbed. After many letters of complaint, I received 2 metal cardan shafts as compensation and warranty, which I had no problem with so far.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie. Bardzo dobrze zaprojektowany, samochód wygląda dobrej jakości. Proces okazuje wiele miłości w sposobie, w jaki się zachowuje, i prawdopodobnie nie będzie miał nic poważniejszego do załatwienia. Bardzo mi się podoba, jest zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Samochody są świetne, moim jedynym problemem jest to, że próbowałem zamówić sześć takich ale tylko dwa dotarły, 3 zamówienia zostały anulowane z jakiegoś powodu, a ja mam jedno zamówienie wciąż czeka na dostawę. Jeśli ludzie z Banggood rzeczywiście wypełnią twoje zamówienie i wyślą ci go, chłopcze, będziesz się cieszył tym małym czołgiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Zapisz się i zasubskrybuj mój kanał YT Proste odblokowywanie i uruchamianie wideo 😉🤘 https://youtube.com/channel/UC3yRPiR0xddXexoB0lLyx_g Szybka dostawa 🙂👍 Skrzynka nie ma uszkodzeń 🙂👌 Nie otworzyłem jeszcze pudełka i zaktualizuje, jeśli jest jakiś znaleziony problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Bardzo dobry wózek zdalnego sterowania, zabawa i wygląda dobrze zbudowany w cenie. Przybywam szybko i w doskonałym stanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Szybka dostawa jak zawsze z Czech do Niemiec. Ładny, mały pełzacz. Prawie hobbystycznie. Aby uzyskać więcej zdjęć sprawdź Instagram: @rc_jork

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Dobry mały pełzacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Piękny potężny model i zabawny w użyciu.... Świetnie z 2 bateriami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Jest dobry i zabawny, ale miałem na nim jedną sesję i wały napędowe pękły, jeśli chcesz zamówić z nim wały napędowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$86.99
    • US$83.99
    • US$104.99
    • US$68.99
    • US$29.99
    • US$115.49
    • US$4.19
    • US$55.99
    • US$80.84
    • US$10.38
    • US$65.99
    • US$137.99
    • US$108.99
    • US$18.99
    • US$92.99
    • US$16.99
    • US$58.99
    • US$86.99