Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/09/2020

    Więc to jest mój drugi URUAV 1/24 pełzacz i kocham go, mój pierwszy nadal działa świetnie, ale teraz mój syn chciał mieć swój. Jedyna rzecz, która nie jest tak dobra w tych rzeczach to sprzęg wałów napędowych (patrz na zdjęciu) ta nowa ciężarówka jest nadal ok, ale na mojej pierwszej ciężarówce te zepsuły się po około miesiącu. Więc jeśli nie wyluzujesz z ciężarówką, para upadnie. Sprzedają tę część w metalu, więc będę kupować na modernizacje sprzedają też metalowe wały napędowe i inne części. Zdecydowanie polecam tę ciężarówkę dla kogoś, kto chce dostać się do hobby i nauczyć się podstaw.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2019

    ☢️What a great 1/24 scale. Very well built, great power, 104:1 gear ratio, metal roll cage, extremely scale detail. I recommend it. A great mini crawler to have inside. Very easy to build a crawler course as well. unboxing video> https://youtu.be/CG1dXKCEES4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Mój mini pełzacz pojawił się dzisiaj w 13 dni zgodnie z planem i działa tak jak miałem nadzieję, że moje umiejętności będą wzrastać jako jego wykorzystanie i już planuję mój następny zakup. Zrobiłem kilka zapytań o dostawę podczas mojego oczekiwania, ponieważ był to mój pierwszy zakup i odpowiedź była natychmiastowa i uprzejma, więc obsługa klienta jest doskonała produkt jest doskonały Jestem bardzo szczęśliwy, nie widzę sensu w zakupie u innego dostawcy dziękuję!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2022

    Skrzynki są uszkodzone, ale ciężarówki są w porządku. Świetne małe pełzacze do użytku w pomieszczeniach. Nie mogę się doczekać, by użyć ich na moim torze. Sprawdzamy, jakie aktualizacje są dostępne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2019

    Awesome little crawler. Very capable, great climber with a pretty low center of gravity and lots of torque. Driving video coming soon on youtube/rcaddictedro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie. Bardzo dobrze zaprojektowany, samochód wygląda dobrej jakości. Proces okazuje wiele miłości w sposobie, w jaki się zachowuje, i prawdopodobnie nie będzie miał nic poważniejszego do załatwienia. Bardzo mi się podoba, jest zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Świetnie. Łatwy do zrobienia kursów ze względu na małe rozmiary. Rozczarowany przez słabe wały napędowe. Polecam zamówić modernizacje metalu przy zakupie. Te plastikowe trwały tylko 2 biegi. W przeciwnym razie... wielki mały pełzacz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Az autó jól működik, azonban a műanyag kardántengelyek néhány nap alatt eltörtek. A kiszállítás gyors volt a csomag sértetlenül megérkezett. A rendeléssel voltak gondok mivel a platós helyett kabinosat küldtek. Sok reklamációs levél után kártérítés és garancia gyanánt kaptam 2 darab fém kardán tengelyt, amivel eddig nem volt gond. The car works well, however, the plastic cardan shafts broke in a few days. Delivery was fast, the package arrived intact. There were problems with the order as a cab was sent instead of the flatbed. After many letters of complaint, I received 2 metal cardan shafts as compensation and warranty, which I had no problem with so far.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    sweet little crawler! lower gears make the speed control for crawling pretty good, super grippy tires. Needs a little weight transfer to the front but over all pretty capable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2019

    box stock this little guy climbed a steeper incline than my box stock Scx24. Very good contender.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$32.99
    • US$124.99
    • US$45.99
    • US$65.99
    • US$72.84
    • US$78.99
    • US$318.77
    • US$102.78
    • US$78.99
    • US$89.99
    • US$100.99
    • US$589.99
    • US$53.99
    • US$104.99
    • US$118.99
    • US$55.89
    • US$18.02