Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(237)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(237)
    • 5 Star(219)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2020

    Idealny mini pełzacz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Bardzo szybka dostawa z USA!!!Niekonkurencyjna cena i jakość !!!Zadziwiające 1/24, że jest gotowy do pracy (RTR) z pudełka!! Świetny układ kierowniczy i zawieszenie, a wstrząsy fabryczne doskonale sprawdzą się!.. myślę, że wstrząsy są lepsze niż fabryczne sx24's!!!.Wysocenione i bardzo trwałe! Small Look Motor!!Wiele mocy i dobrej reakcji przepustnicy!Także jest wodoodporne na ESC/odbiornik, ale nie w pełni przetestowaliśmy tego.lol..Prob po prostu odporność ♂️ Fenomenalny uchwyt i tylko odpowiedni związek!.Nie za miękki i nie za twardy, są idealne!.Bardzo ładny pilot z regulacjami!! Działa świetnie do tej pory 👍💯 Bardzo zadowolony z zakupu i DZIĘKUJĘ BANGGOOD! 👍💯🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Dokładnie tak jak opisano. Instrukcje by pomogły, gdyby były w języku angielskim. Na początku nie było żadnego sterowania, ale po kilku minutach naciskania przycisków do cięcia, udało mi się. Link do listy części byłby świetny. Jak chciałbym inną baterię i wały napędowe itp, ale ogólnie całkiem zadowolony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2020

    Solidny mikropękacz Jedynym słabym punktem jest wał napędowy / U-Joint. Dodaj metalowe U-Joints i twoje dobre. Długi żywotność baterii dla zabawy. Polecam kupić kilka zapasowych baterii zawsze miło mieć więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Właśnie dostałem moją mini-J dzisiaj, pudełko było w idealnym stanie, jak i RC. To naprawdę ładnie wygląda. Dużo szczegółów. Rzeczy, które normalnie trzeba kupować oddzielnie. Jak nurkowanie, boczne lustra, wieszak na dachu i wycieraczki. Przednie i tylne światła. Uwielbiam przednie grille i tylne okładki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Ta mała ciężarówka jest fajna. Prawie identyczny jak mój Enduro24, oprócz łożyska silnika. Lepsza jakość wykonania, trochę słabe serwo i bardziej hałaśliwy silnik/przekładnia niż Enduro24. Posiada również koła/opony beadlock (zasuwy na wewnętrznej stronie koła). Świetny dodatek do rodzinnej floty wnętrz. Bardzo zadowolony i zalecany, aby spełnić Twoje potrzeby budżetowe w skali 1/24.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2019

    Great quality. Something I would recommend. And painted it.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2019

    A Superb RC Crawler with powerful off road Rock Crawling performance, right out side box. this will surely keep you hooked rock crawling and off roading.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2019

    This surprised me, it really performs well and punches above its weight. Really soft tyres, bead-lock wheels, metal gears and a 40 minute run time on the first run! I love it!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Doskonały mini pełzacz, pakiet dotarł w doskonałym stanie (mimo czasów ze względu na obecną sytuację), jak wzmocniono pudełko, duża pojemność wspinaczkowa, duże rozmiary i żywotność baterii, bardzo miękkie opony i realistyczne zawieszenie, wreszcie dobry samochód RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$54.99
    • US$19.99
    • US$70.99
    • US$55.99
    • US$155.99
    • US$35.99
    • US$186.99
    • US$95.99
    • US$72.99
    • US$103.99
    • US$123.99
    • US$90.99
    • US$338.99
    • US$99.99
    • US$125.99
    • US$12.99
    • US$117.99