Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(196)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(196)
    • 5 Star(182)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2021

    Ta mała ciężarówka jest fajna. Prawie identyczny jak mój Enduro24, oprócz łożyska silnika. Lepsza jakość wykonania, trochę słabe serwo i bardziej hałaśliwy silnik/przekładnia niż Enduro24. Posiada również koła/opony beadlock (zasuwy na wewnętrznej stronie koła). Świetny dodatek do rodzinnej floty wnętrz. Bardzo zadowolony i zalecany, aby spełnić Twoje potrzeby budżetowe w skali 1/24.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Bardzo szybka dostawa z USA!!!Niekonkurencyjna cena i jakość !!!Zadziwiające 1/24, że jest gotowy do pracy (RTR) z pudełka!! Świetny układ kierowniczy i zawieszenie, a wstrząsy fabryczne doskonale sprawdzą się!.. myślę, że wstrząsy są lepsze niż fabryczne sx24's!!!.Wysocenione i bardzo trwałe! Small Look Motor!!Wiele mocy i dobrej reakcji przepustnicy!Także jest wodoodporne na ESC/odbiornik, ale nie w pełni przetestowaliśmy tego.lol..Prob po prostu odporność ♂️ Fenomenalny uchwyt i tylko odpowiedni związek!.Nie za miękki i nie za twardy, są idealne!.Bardzo ładny pilot z regulacjami!! Działa świetnie do tej pory 👍💯 Bardzo zadowolony z zakupu i DZIĘKUJĘ BANGGOOD! 👍💯🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Świetna wartość dla twojego hobby i będziesz miał ubaw z tej ciężarówki. Świetne oświetlenie i szczegółowe ciało za pieniądze. Zdecydowanie polecam ten. Mam dwie lol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Джип превосходный, ездит медленно, но очень уверенно, настоящий краулер. Размеры соответствуют описанию. Шины мягкие, но колеса утяжелить будет сложно, конструкция диска не позволяет засыпать свинцовой дробью, как на SG-1802.В пульте не устраивает 4×ааа батарейки, надо переделать на 7.4 литиевый аккумулятор. И я так и не смог использовать на пульте "двойные расходы" инструкция только на китайском и по картинкам не понятно как это сделать. Можно только триммировать.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Bardzo ładny jeep

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Taka zabawa i tyle masz z tą małą platformą. Cechy skali i światła to tylko niektóre z dodatkowych rzeczy, które dostajesz w cenie. Ta mała platforma jest warta swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Produkt dostarczany! niezwykle odpowiedzialny sklep z klientami jak zawsze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    To jest zajebisty mały samochód za pieniądze. Polecam zakup ulepszonego sworznia stalowego napędu, choć jest to słaby punkt. Możecie zobaczyć o tym na YouTube. https://youtu.be/29bByGFMk_8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Przychodzą z szybką dostawą... I mały robaczek jest absolutnie fantastyczny... Może być uaktualniony z zestawem hobby plus performance

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Kolejny, który dodamy do kolekcji. Uwielbiam błyskotki. Dzięki Bogu, 🤠👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.99
    • US$115.99
    • US$219.99
    • US$58.99
    • US$109.99
    • US$130.99
    • US$146.67
    • US$111.99
    • US$465.45
    • US$194.03
    • US$145.99
    • US$69.99
    • US$60.99
    • US$83.99
    • US$52.99
    • US$197.49
    • US$65.99
    • US$85.46