Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(152)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(152)
    • 5 Star(142)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2020

    Dokładnie tak jak opisano. Instrukcje by pomogły, gdyby były w języku angielskim. Na początku nie było żadnego sterowania, ale po kilku minutach naciskania przycisków do cięcia, udało mi się. Link do listy części byłby świetny. Jak chciałbym inną baterię i wały napędowe itp, ale ogólnie całkiem zadowolony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Właśnie dostałem moją mini-J dzisiaj, pudełko było w idealnym stanie, jak i RC. To naprawdę ładnie wygląda. Dużo szczegółów. Rzeczy, które normalnie trzeba kupować oddzielnie. Jak nurkowanie, boczne lustra, wieszak na dachu i wycieraczki. Przednie i tylne światła. Uwielbiam przednie grille i tylne okładki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Kochałam tego Uruav 1:24 jest wybuchem, co jest w stanie zrobić, będąc tak mały i najlepsze ze wszystkich było żegluga przyszła mnie bardzo szybko, w dwa dni jest wolne koszty wysyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Świetna wartość dla twojego hobby i będziesz miał ubaw z tej ciężarówki. Świetne oświetlenie i szczegółowe ciało za pieniądze. Zdecydowanie polecam ten. Mam dwie lol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Taka zabawa i tyle masz z tą małą platformą. Cechy skali i światła to tylko niektóre z dodatkowych rzeczy, które dostajesz w cenie. Ta mała platforma jest warta swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Świetny mikro-pełzacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Świetny mały pełzacz. O wiele lepiej niż starszy rgt 1/24. Ładny i gładki esc i silnik. Bateria jest dobra na 30-45minowy czas pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Ten samochód jest niesamowity! Na początku wydaje się trochę cięć, ale kiedy jesteś tak podekscytowany, to jest w porządku. Miękka guma, zawieszenie z ładnymi ruchami. „Orzechy" to coś więcej, oczywiście. Z wad, to jest stan, w którym paczka została dostarczona! Pudełko zostało kopnięte prosto z Chin! Złamana post pod skórką, przyklejona. Jestem zadowolony, 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2019

    This surprised me, it really performs well and punches above its weight. Really soft tyres, bead-lock wheels, metal gears and a 40 minute run time on the first run! I love it!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 542
    • Ft19 278
    • Ft31 921
    • Ft66 803
    • Ft29 933
    • Ft58 772
    • Ft28 128
    • Ft74 105
    • Ft54 028
    • Ft16 635
    • Ft14 537
    • Ft68 902
    • Ft28 472
    • Ft16 259
    • Ft39 466
    • Ft14 537
    • Ft30 973
    • Ft7 962