Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2021

    Ocena ogólna: 8.5/10 Estetyka: 7,5/10 Dystrybucja wagowa: 7/10 Opony: 9/10 Zawieszenie: 8/10 Hamulec silnika: 10/10 Elektronika: 8.5/10 Sterowanie: 8.5/10 Zasięg: 9.5/10 Nagranie wideo (ang.) Estetyka: Poziom szczegółowości ciała, jest rzadkością, ma dyskretne naklejki. Kąt natarcia zderzaków jest po prostu kąt nachylenia, który samochód jest w stanie pokonać. Koło zapasowe, nadaje mu wysoki stopień realizmu, chociaż ma wpływ na rozkład masy. Dystrybucja wagowa: Począwszy od całkowitej masy ciała i baterii 234g. 110 g pozostałe na osi przedniej i 124 g pozostałe na tylnej osi, różnica wynosi +8 g. Po lewej stronie w porównaniu do prawej. Opony: Opony: Opony mają średnicę 45 mm i szerokość 18 mm. Obręcze o średnicy 24 mm. Czucie opon jest wyśmienite, bardzo miękkie, lekkie i z doskonałą przyczepnością. Zawieszenie: Przednie zawieszenie to 13,5 mm, a z tyłu 15 mm. Będąc w stanie pokonywać przeszkody 49mm tylko z jednym kółkiem, utrzymując kontakt z pozostałymi 3 na ziemi. Hamulec silnikowy: Hamulec silnika jest więcej niż wystarczający, aby móc pozostawić samochód na nachyleniu nawet powyżej maksymalnego kąta, który jest w stanie pokonać. Na zboczach przekracza 49° nachylenie w górę i w dół. Przy 51° pochylenia, rozkład ciężarów i położenie jej środka ciężkości, sprawia, że jest ona przewrócona. Elektronika: (ang.): Posiada 2 wyjścia mocy, jeden dla świateł Led, a drugi dla usług lub fpv. Postęp elektroniki jest intuicyjny i progresywny, liniowy w dostarczaniu energii. /Kombinacja: Rozmiar pokrętła jest zrównoważony, uchwyt jest zdejmowany. Sterowanie kierownicy, to piana. Układ kierowniczy i silnik są cyfrowe. Ma przycisk REV (ang. REV). Zmieniając kierunek serwomechanizmu, ma przycisk do CH3. Autonomia Bateria 3.7v 600mah. Nie, nie, nie, nie. Nie ma obawy o brak władzy czy autonomii. Zespół logistyczny dostarczył przesyłkę w odpowiedniej formie i czasie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Obręcze z miękkimi, gąbczastymi oponami są świetne. Zamyka się mocno i trzyma się zawsze w tym samym miejscu na nachyleniu ponad 45 stopni. Światła są jasne, a elektronika jest cicha i reaguje. Nie lubi wysokiej trawy, ale z pewnym kołysaniem w tę i z powrotem może wyjść z 90% przypadków, kiedy się na coś zakleszczy. To jest pełzacz, ale wydaje się szybszy niż w 1/16 WPL. Radio jest fajne, bateria „magazyn" jest fajna. To coś nie wymaga ulepszeń, ale gdy części wymagają wymiany, są dostępne części metalowe, mam nadzieję, że więcej tutaj wkrótce... podpowiedzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Niezła furgonetka. Zamierza umieścić większe koła i opony, choć są one dość małe zapasy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Całkiem fajne 😎 Obraz próbny https://youtu.be/M0aQUf0FX6E

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Genialny pełzacz skali 1/24. Hobby, koraliki, miękkie opony, fajne ciało. Moja skrzynka została rozbita, więc mam wgniecenie w rogu. Wszystko inne wydaje się być w porządku. /Pokocham Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Für 40 Euro (mein Preis) unschlagbar gut! Habe Dach und Radkästen matt schwarz gesprüht und die Radkästen noch etwas nachgeschnitten. Sie gut aus und klettert trotz sehr kleinem Motor (030) anständig. Reifen sind sehr weich und griffig, hoppelt trotz ungedämpfter Federn nicht übermäßig.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Szybka dostawa. Świetna zabawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    👌👌 leuke kleine pełzacz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Zajebiście małe ciężarówki. - Nie, nie, nie, nie. Prawdziwe beadlocks. świetna cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2020

    W porządku, ale patrząc na recenzje myślałem, że będzie lepiej. Ciało, meah. Postaram się ustawić go bardziej do tyłu, bo to sprawia, że przedni zderzak w pozycji na magazynie jest zbyt mocno przeciążony. Kąt kierownicy jest bardzo ograniczony,... Cóż, tylko w porządku za cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$86.99
    • US$83.99
    • US$89.99
    • US$68.99
    • US$80.84
    • US$115.49
    • US$146.67
    • US$80.99
    • US$70.99
    • US$99.99
    • US$65.99
    • US$108.99
    • US$137.99
    • US$17.59
    • US$92.99
    • US$88.99
    • US$9.79
    • US$1.99