Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(131)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(117)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2021

    Ocena ogólna: 8.5/10 Estetyka: 7,5/10 Dystrybucja wagowa: 7/10 Opony: 9/10 Zawieszenie: 8/10 Hamulec silnika: 10/10 Elektronika: 8.5/10 Sterowanie: 8.5/10 Zasięg: 9.5/10 Nagranie wideo (ang.) Estetyka: Poziom szczegółowości ciała, jest rzadkością, ma dyskretne naklejki. Kąt natarcia zderzaków jest po prostu kąt nachylenia, który samochód jest w stanie pokonać. Koło zapasowe, nadaje mu wysoki stopień realizmu, chociaż ma wpływ na rozkład masy. Dystrybucja wagowa: Począwszy od całkowitej masy ciała i baterii 234g. 110 g pozostałe na osi przedniej i 124 g pozostałe na tylnej osi, różnica wynosi +8 g. Po lewej stronie w porównaniu do prawej. Opony: Opony: Opony mają średnicę 45 mm i szerokość 18 mm. Obręcze o średnicy 24 mm. Czucie opon jest wyśmienite, bardzo miękkie, lekkie i z doskonałą przyczepnością. Zawieszenie: Przednie zawieszenie to 13,5 mm, a z tyłu 15 mm. Będąc w stanie pokonywać przeszkody 49mm tylko z jednym kółkiem, utrzymując kontakt z pozostałymi 3 na ziemi. Hamulec silnikowy: Hamulec silnika jest więcej niż wystarczający, aby móc pozostawić samochód na nachyleniu nawet powyżej maksymalnego kąta, który jest w stanie pokonać. Na zboczach przekracza 49° nachylenie w górę i w dół. Przy 51° pochylenia, rozkład ciężarów i położenie jej środka ciężkości, sprawia, że jest ona przewrócona. Elektronika: (ang.): Posiada 2 wyjścia mocy, jeden dla świateł Led, a drugi dla usług lub fpv. Postęp elektroniki jest intuicyjny i progresywny, liniowy w dostarczaniu energii. /Kombinacja: Rozmiar pokrętła jest zrównoważony, uchwyt jest zdejmowany. Sterowanie kierownicy, to piana. Układ kierowniczy i silnik są cyfrowe. Ma przycisk REV (ang. REV). Zmieniając kierunek serwomechanizmu, ma przycisk do CH3. Autonomia Bateria 3.7v 600mah. Nie, nie, nie, nie. Nie ma obawy o brak władzy czy autonomii. Zespół logistyczny dostarczył przesyłkę w odpowiedniej formie i czasie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2022

    Bo co to jest, to nie mniej niż doskonały! Teraz mój syn może zacząć ćwiczyć, aby pewnego dnia mógł poradzić sobie z moją skalą 1/8. Te opony są bardzo miękkie i przyczepne, jak widać na zdjęciu stojącym na kawałku szkła. Ci zastanawiają się, że jest to Thunder Tiger MT4G3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2022

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie. Zamówiłem już taki samochód z kastą Defender, nie zawiódł. Chociaż struktura się nie zmieniła, wydaje się, że ma inną elektronikę niż ta wcześniej zamówiona. Działa dobrze, napęd jest wyraźnie niższy niż u Obrońcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Obręcze z miękkimi, gąbczastymi oponami są świetne. Zamyka się mocno i trzyma się zawsze w tym samym miejscu na nachyleniu ponad 45 stopni. Światła są jasne, a elektronika jest cicha i reaguje. Nie lubi wysokiej trawy, ale z pewnym kołysaniem w tę i z powrotem może wyjść z 90% przypadków, kiedy się na coś zakleszczy. To jest pełzacz, ale wydaje się szybszy niż w 1/16 WPL. Radio jest fajne, bateria „magazyn" jest fajna. To coś nie wymaga ulepszeń, ale gdy części wymagają wymiany, są dostępne części metalowe, mam nadzieję, że więcej tutaj wkrótce... podpowiedzi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Pagata poco meno di 40 euro. Devo dire che è micro crawler discreto e impermeabile. Ha un ingresso che permette di alimentare una Micro Cam per Fpv. Ho aggiunto il piccoletto alla mia flotta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2022

    Doskonały stosunek jakości do ceny! Szybka dostawa (otrzymana dzień wcześniej). Naprawdę zaskoczony występem - zobacz wideo. Przyczepność w tych małych oponach jest ... zobaczyć wideo, i zobaczyć na własne oczy. Części zamienne?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Niezły mały czołg 1/24, dobre opony, o wiele lepsze niż inne samochody RTR, dobre esc, chociaż 2 w 1 esc i odbiornik, ale działa dobrze, dobra kontrola przy niskich prędkościach i rozsądny hamulec. Jedyną wadą jest silnik, który nie ma mocy. W tym punkcie cenowym akceptowalnym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    Bardzo mi się podoba, to jest niesamowite. Kupiłem go na wyprzedaży za 50 dolarów i trochę drobnych. Położyłem na nim też kilka rzeczy na zamówienie czekając na nowe felgi i opony. Zastanawiasz się, czy mam to dostać, to tylko 50 dolców.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    Arrived in 16 days. Very cool little car. In the box you get the car, a remote, some instructions with charger and a wheel tool. The remote has a study feel to it. The car was tested on some inclines and I must say it performs slightly better than a RGT 24 scale. Good detail on the body and I like that the lights are always on during driving. Wheels are very soft compound with loads of grip. 1S lipo is 600mah and enough for a fair amount of play before recharging. Plenty of upgrade options in the market and loads of modifications that can be done. A must for any RC car enthusiast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Całkiem fajne 😎 Obraz próbny https://youtu.be/M0aQUf0FX6E

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$65.99
    • US$124.99
    • US$58.99
    • US$32.99
    • US$64.99
    • US$62.99
    • US$56.99
    • US$52.19
    • US$129.99
    • US$53.99
    • US$118.99
    • US$138.50
    • US$197.79
    • US$81.99
    • US$106.99
    • US$83.29
    • US$10.99