Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2020

    Nie mogę się doczekać latania moim nowym dronem wszystko było dobrze spakowane nie zadrapanie na nim jestem bardzo zadowolony z tego, jak wszystko było spakowane i pakowane gorąco polecam tego sprzedającego to jest dobry sprzedawca dziękuję bardzo dziękuję bardzo w końcu posiadam drona z unikaniem kolizji to jest super Najlepszy dron, jaki kiedykolwiek miałem.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Świetna obsługa, mój dron został dostarczony wcześniej niż zakładano i był w idealnym stanie. Jestem bardzo podekscytowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Bardzo szybka wysyłka. Odebrałem go w odpowiednim czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Dron przybył przed terminem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Dron wygląda bardzo dobrze, ale po pierwsze, plastik na pilocie ma inny kolor. Po drugie, gwint śrub jest powalany na trzyosiowe zawieszenie kamery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Otrzymałem moją paczkę dobrze z wyjątkiem tego, że funkcja drona nie świeci baterii, ale dron nie świeci, hałasuje

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Mam piętro 2 w idealnym stanie. Pudełko kartonowe, do którego zostało wysłane, przybyło bez pukania i w ciągu 20 dni po dokonaniu zakupu konieczne jest przetestowanie go w polu lotu, aby sprawdzić, jak się zachowuje. Dziękuję Bangoodowi i całemu zespołowi personelu i paczek, aby dostarczyć te produkty w czasie i formie.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Dzień dobry, dzisiaj dostarczyli drona, paczka została mocno pobita i prawdopodobnie została otwarta. Wszystko wydaje się działać, poza ładowarką i baterią, kiedy podłączyłem ładowarkę, brzmiało bardzo głośno, a bateria stała się bardzo gorąca, robiąc dym. Chciałbym wiedzieć, czy jest możliwe wymiana baterii i ładowarki Nagrałem też film z klipem, ale nie wiem, jak go wysłać, jeśli wyślesz mi e-maila, załączam go. Vi Załączone zdjęcie. Pozdrawiam

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Przedmiot otrzymany w dobrym stanie. Jeszcze nie poleciał.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2019

    Отличный дрон. Летает супер. Покупкой доволен. Продавец отправил посылку через 2 дня после заказа. Посылка шла 20 дней.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft192 518
    • Ft42 819
    • Ft43 148
    • Ft75 014
    • Ft82 980
    • Ft39 447
    • Ft8 295
    • Ft46 467
    • Ft26 551
    • Ft53 106
    • Ft109 206
    • Ft4 312
    • Ft8 959
    • Ft23 000
    • Ft41 488
    • Ft26 551
    • Ft55 098
    • Ft34 501