Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(649)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(649)
    • 5 Star(615)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/06/2016

    ótimo produto muito bom para pequenos projetos recomendo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Działa dokładnie jak oryginał. Niestety, Atmel nie jest tak łatwo wymienić, jeśli ma się popsuć, ale w tej cenie można wziąć lutownicę do ręki lub po prostu kupić nowy. Zauważyłem, że gniazdo USB i złącze DC wyróżniają się nieco dalej niż oryginalne. Kiedy projektowałem i drukowałem walizkę, oczywiście, że nie pasowała. Jeśli wiesz, to żaden problem. Wszystko inne jest świetne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2019

    can't wait to use this for interstellar travel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2018

    This is a Good Arduino processor board, well made, standard size, it can be the base of the product Line. After a few years of working with Atmel I love these things. They are great for those just starting out and also for those like me that have been at it for a while that just need something easier to prototype with. Arduino boards are well built. They have a great web site for learning Control. the board is the brain of the project. great for intelligent control of devices. basic robot, smart home, able to link to home network, great for data gathering apps.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2017

    Well packed. I got full of equipment ordered, satisfied with my purchase. The consignment is delivered within 7 calendar days. The device is fully functioning.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    To mój trzeci „UNO" z Banggood i jestem zadowolony. Dobry produkt za niską cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Dobrze, weź trzy tygodnie na przyjazd z Chin, przetestowałem go, możesz zobaczyć moje wideo, jak używać dwóch zewnętrznych zasilaczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Po pobraniu sterownika USB działał jednak jeden link do IDE nie działał, ale plansza może być zaprogramowana z oficjalnym oprogramowaniem arduino. Próbowałem i2c i podstawowych przykładów mrugania, były w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2015

    el arduino aunque no es original es un buen producto responde igual que el original.-

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.49
    • US$49.44
    • US$12.99
    • US$17.24
    • US$8.99
    • US$5.24
    • US$34.49
    • US$26.24
    • US$25.29
    • US$10.34
    • US$18.39
    • US$23.40
    • US$18.39
    • US$26.44
    • US$11.49
    • US$11.49
    • US$11.49
    • US$7.81