Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(129)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(129)
    • 5 Star(123)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2020

    Pro: Przesyłka była szybka, produkt jak w opisie. Produkt jest OK, mały (pasuje na moim małym biurku) podoba mi się, Jestem bardzo szczęśliwy Contra: Produkt był źle zapakowany tylko w pudełko z kartami produktowymi, bez opakowania przesyłki. Ale cały produkt został dostarczony w dobrym stanie. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Generator funkcyjny jest idealny do moich potrzeb. Ale opakowanie może być o wiele lepsze. Nie było nawet taśmy wokół niej, więc może wypaść podczas porodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Mały generator arbitralny do 60MHz. Licznik nie jest tak wrażliwy, precyzja jest OK. Ten sprzęt nie potrzebuje zbyt dużej przestrzeni na biurku. - To świetne narzędzie, prawda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Bardzo dobry produkt, doskonała jakość. Bardzo dokładne i stabilne na wysokich częstotliwościach. Sygnał czysty i zero hałasu. Po długim okresie stosowania nie występują tłumienia. Rozmiar jest idealny, łatwy do manipulacji, bardzo intuicyjne menu. Obejmuje wszystkie akcesoria opisane jako kable, źródło zasilania itp. Wszystkie wymienione w opisie. Produkt dotarł wcześniej i system śledzenia jest bardzo dobry. Jako technik jestem szczęśliwy i będę nadal robić zakupy na swojej stronie. Gratuluję doskonałego produktu i usługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Sprzedawca szybko rozpatrzył zamówienie i wysłał paczkę. Wszystko w jednym kawałku. Urządzenie lubi, polecam do zakupu. dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Wspaniała mała jednostka. Nietypowo, jak na niskokosztowy gen sig, ma logiczny i przydatny interfejs bez konieczności podłączania go do komputera, który może być faf! Mi też ładnie siedzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    It is very small, but very smart device. Thank you very much Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Nie tak jak Uni-T DMM. Plastik to zła jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Kupiłem i zapłaciłem UTG962E, ale dostałem UTG932E. Generator sygnału działa zgodnie z oczekiwaniami, ale UTG932E jest tańszy o 40USD, więc mam mniej niż 40 USD w kieszeni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Otrzymał zgodnie z oczekiwaniami, bardzo szybkie dostawy do Portugalii z CZ. Nie ma sprawy, model jest UGG962E.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 299
    • Ft5 308
    • Ft7 299
    • Ft7 631
    • Ft6 303
    • Ft19 581
    • Ft4 644
    • Ft11 113
    • Ft7 631
    • Ft5 746