Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2020

    Pro: Przesyłka była szybka, produkt jak w opisie. Produkt jest OK, mały (pasuje na moim małym biurku) podoba mi się, Jestem bardzo szczęśliwy Contra: Produkt był źle zapakowany tylko w pudełko z kartami produktowymi, bez opakowania przesyłki. Ale cały produkt został dostarczony w dobrym stanie. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Generator funkcyjny jest idealny do moich potrzeb. Ale opakowanie może być o wiele lepsze. Nie było nawet taśmy wokół niej, więc może wypaść podczas porodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Bardzo dobry produkt, działa prawidłowo. Właśnie dostałem działkę na mojej bródce, ale to się stało, gdy sprawdzili ją na celniku. Jednak opakowanie można by nieco poprawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Bardzo dobry produkt, doskonała jakość. Bardzo dokładne i stabilne na wysokich częstotliwościach. Sygnał czysty i zero hałasu. Po długim okresie stosowania nie występują tłumienia. Rozmiar jest idealny, łatwy do manipulacji, bardzo intuicyjne menu. Obejmuje wszystkie akcesoria opisane jako kable, źródło zasilania itp. Wszystkie wymienione w opisie. Produkt dotarł wcześniej i system śledzenia jest bardzo dobry. Jako technik jestem szczęśliwy i będę nadal robić zakupy na swojej stronie. Gratuluję doskonałego produktu i usługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Jestem bardzo zadowolony. Ładne, bardzo przydatne narzędzie. Pracować bardzo dokładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    It is very small, but very smart device. Thank you very much Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Nie tak jak Uni-T DMM. Plastik to zła jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Otrzymał zgodnie z oczekiwaniami, bardzo szybkie dostawy do Portugalii z CZ. Nie ma sprawy, model jest UGG962E.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Excellent for my needs. Compact, bright screen, easy functionality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    URZĄDZENIE UNI-T UTG932 URG962 Świetne urządzenie!!! Mogę zaproponować każdemu tę małą „zabawkę", która działa jak nie zabawka, ale blisko profesjonalnego narzędzia! Nie można kupić niczego za taką cenę, co może działać ładnie jak ten! Bangood, postaraj się skupić na pakowaniu.... Skrzynka była uszkodzona... Na szczęście urządzenie nie ma żadnego problemu. Pozytywne informacje zwrotne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 948
    • Ft6 496
    • Ft18 565
    • Ft4 330
    • Ft6 496
    • Ft7 115
    • Ft8 662
    • Ft27 849
    • Ft7 115
    • Ft3 401