Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(354)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(354)
    • 5 Star(339)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/02/2021

    Dobry multimetr. Działa z adapterem usb od Voltcraft. Brak alarmu dla niewłaściwego włożenia sond. Denerwujące "s" na wyświetlaczu. Good multimeter. I'm satisfied with it. It works with Voltcraft usb adapter. No incorrect input warning. Annoing "s" on the display.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Czas dostawy : 5* - To było szybkie w 5 dni z Czech na Słowację. Opakowanie : 3* - Mutlimetr znajdował się w kartonie producenta, ale pudełko zapakowane było tylko zwykłą plastikową torbę. Skrzynka była trochę skompresowana, zobacz zdjęcie. Funkcjonalność : 5* - Testowany był tylko podstawową funkcjonalnością, działa ok. Materiał : 5* - Jest dość wytrzymały. Inne : Bateria została włączona - mutlimetr był gotowy do użycia. Kabel USB jest niezbędny do zamówienia oddzielnie. ---------- Wniosek: 4* dla sprężonego opakowania, w przeciwnym razie produkt jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Bardzo ładny multimetr. Trochę duży i masywny, ale ma też wiele funkcji, które mogą uzasadnić jego wielkość. Wyświetlacz jest przejrzysty i łatwy do odczytania, znaki są wystarczająco duże. Kable wyglądają dobrze. To musi mieć narzędzie dla „poważniejszego hobbysty". Bardzo dobra cena do wydajności!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Świetny tester! To była długa podróż, ale została namierzona! Zestaw jest gotowy. Doskonały tester! Jechałem przez długi czas, ale wszystko było namierzone! Paczka jest kompletna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Wszystko działa jak należy. Super sprzęt jak za tą cenę. Czas dostawy od zamówienia - 5 dni. POLECAM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Bardzo dobry multimetr. Wysoka jakość i dokładne dane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Działa dobrze, przybył w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Dobra, praca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Wszystko jest idealne, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2019

    I purchased this multimeter because I am interested in its high resolutions. I already have some UNI-T products and for my hobbistic and semi professional use they are more than adequate. I made some measures comparing it with a second UT61E I already have and they are very very close. The DC voltage tested with a small reference voltage source are properly measured and the UT61E shows the correct values. Satisfied, good value for money. Ho acquistato questo multimetro perché mi interessa la sua alta risoluzione. Ho già alcuni prodotti UNI-T e per il mio uso hobbistico e semi professionale sono più che adeguati. Ho fatto alcune misure comparandolo con un secondo UT61E che ho già e sono molto molto vicini. La tensione continua testata con una piccola fonte di tensione di riferimento viene misurata correttamente e l'UT61E mostra i valori corretti. Soddisfatto, buon rapporto qualità-prezzo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 356
    • Ft4 457
    • Ft20 968
    • Ft24 526
    • Ft18 473
    • Ft7 642
    • Ft6 986
    • Ft13 242
    • Ft17 288
    • Ft5 731
    • Ft22 439
    • Ft17 288
    • Ft7 961
    • Ft11 146
    • Ft60 523
    • Ft13 695
    • Ft29 941
    • Ft25 752