Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(355)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(355)
    • 5 Star(339)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/02/2021

    Dobry multimetr. Działa z adapterem usb od Voltcraft. Brak alarmu dla niewłaściwego włożenia sond. Denerwujące "s" na wyświetlaczu. Good multimeter. I'm satisfied with it. It works with Voltcraft usb adapter. No incorrect input warning. Annoing "s" on the display.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Bardzo ładny multimetr. Trochę duży i masywny, ale ma też wiele funkcji, które mogą uzasadnić jego wielkość. Wyświetlacz jest przejrzysty i łatwy do odczytania, znaki są wystarczająco duże. Kable wyglądają dobrze. To musi mieć narzędzie dla „poważniejszego hobbysty". Bardzo dobra cena do wydajności!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Świetny tester! To była długa podróż, ale została namierzona! Zestaw jest gotowy. Doskonały tester! Jechałem przez długi czas, ale wszystko było namierzone! Paczka jest kompletna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Wszystko działa jak należy. Super sprzęt jak za tą cenę. Czas dostawy od zamówienia - 5 dni. POLECAM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Bardzo dobry multimetr. Wysoka jakość i dokładne dane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Działa dobrze, przybył w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Dobra, praca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Nieprawidłowe wartości w mvolt zakresie Niewłaściwe wartości w kapsule 0,26-0,280 w AUTO. Gdy przycisk „rel" naciśnięty dla MANU, jest lepszy, ale wartości w oknie oprogramowania są takie same w AUTO (0.269-0,280). Programy seryjne nie działają z protokołem RS232 podanym w instrukcji, a oryginalny program przestaje działać po chwili i musi zamknąć i ponownie połączyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2019

    I purchased this multimeter because I am interested in its high resolutions. I already have some UNI-T products and for my hobbistic and semi professional use they are more than adequate. I made some measures comparing it with a second UT61E I already have and they are very very close. The DC voltage tested with a small reference voltage source are properly measured and the UT61E shows the correct values. Satisfied, good value for money. Ho acquistato questo multimetro perché mi interessa la sua alta risoluzione. Ho già alcuni prodotti UNI-T e per il mio uso hobbistico e semi professionale sono più che adeguati. Ho fatto alcune misure comparandolo con un secondo UT61E che ho già e sono molto molto vicini. La tensione continua testata con una piccola fonte di tensione di riferimento viene misurata correttamente e l'UT61E mostra i valori corretti. Soddisfatto, buon rapporto qualità-prezzo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2018

    Dès qu'on le déballe on voit tout de suite que la qualité est au rendez-vous. Aucuns problèmes de mesure pour l'instant après avoir testé la plupart des fonctionnalités. Bonne précision, mais parfois un peu lent pour faire la mesure. Connectique RS232 fonctionnelle. Le support pour tester les composants sans utiliser les sondes est pratique (il y a aussi des emplacements pour tester les transistors mais le modèle UT61E n'offre pas cette fonctionnalité, dommage). Le multimètre est d'une assez grande taille (beaucoup plus grand que les petits multimètres que j'utilisais jusqu'à présent ce qui m'a surpris) avec une coque très robuste et agréable au touché.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 747
    • Ft13 045
    • Ft13 908
    • Ft17 729
    • Ft22 795
    • Ft41 343
    • Ft7 337
    • Ft7 725
    • Ft14 681
    • Ft16 612
    • Ft5 350
    • Ft27 047
    • Ft68 394
    • Ft19 703
    • Ft18 157
    • Ft8 361
    • Ft4 681
    • Ft22 410