Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(193)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(193)
    • 5 Star(187)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2020

    Jest to bardzo mały amometr, dość wygodny i praktyczny, ma światło na ekranie, więc można go bardzo dobrze zobrazować, a termometr jest bardzo precyzyjny. Najbardziej podobał mi się jednak indukcyjny czujnik napięcia na linii, ponieważ potrafi wykryć druty z prądem przez betonowe ściany, oczywiście nie tak grube, ale dobrze wykrywa.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Paczka otrzymała zaskakująco bardzo szybko, opakowanie wewnątrz jest bardzo uszkodzone, ale urządzenie jest wszelkiego rodzaju. Wizualnie urządzenie jest kompletne, włożę baterie, sprawdzę, czy działa. Nie ma baterii w zestawie i szkoda, można i umieścić, drobiazg przyjemny, a także, sprzedawca najlepiej owinąć paczkę w folię transportową bąbelkami. Ogólnie sprzedawca polecam, wysłane bardzo szybko, paczka dotarła bardzo szybko, do Evpatorii w 8 dni. I myślę, że to najlepsza cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Miałem szansę przetestować tylko 2 z jego funkcji: odczyt temperatury i pomiar prądu ładowania mojego samochodu. W przypadku odczytu temperatury wartość była bez zarzutu: woda w kotle jest ustawiona na 42C. W przypadku prądu ładowania, w porównaniu z dedykowanym autotesterem baterii, różnica jest niewielka. Sądzę, że różnica pochodzi od testera baterii, a multimetr jest bardziej precyzyjnym narzędziem... Będziesz potrzebował do tego, 2xAAA baterie. Nie są one zawarte w pakiecie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Wspaniałość małych rozmiarów urządzenia jest bardzo przydatna i sprawna, zbiera wiele zadań w jednym urządzeniu, za bardzo dogodną cenę i przystępną cenę, trylion hołdu dla popularnej w Chinach usługi dla ludzkości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Budownictwo mogło być lepsze. Niezawodność, muszę zobaczyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Ótimo produto recomendo a todos!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Miernik został mi dostarczony w kolejności. Dostawa była szybka, jestem zadowolony z jakości. Cóż, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    SZCZYT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Bardzo dobry pomiar szczypców elektrycznych. Dla hobby i zastosowań profesjonalnych. Zalecenie! Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP1
    RS
    25/04/2019

    UNI-T UT210D Good: it looks nice, all functions work well. The structure from which it is made is very strong, since the instrument came without any external protection. He survived the delivery in one piece. I think it's worth the money invested. Bad: It is transported without any stronger external protection! Although it's smaller than I expected. Symbols on the instrument and monitor are pretty small (probably designed only for younger people). Delivery time extremely slow, 46 days.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 290
    • Ft2 966
    • Ft5 095
    • Ft4 945
    • Ft4 615
    • Ft9 593
    • Ft17 149
    • Ft21 887
    • Ft19 458
    • Ft19 488
    • Ft4 795
    • Ft6 894
    • Ft18 888
    • Ft5 095
    • Ft15 890
    • Ft20 687
    • Ft3 895
    • Ft2 696