Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Szybka dostawa działa jak czar.. Skrzynka była trochę uszkodzona podczas wysyłki

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Doskonały produkt i rana była tak szybko jak to możliwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2018

    Es un multímetro muy bueno muy buen precio y calidad. Los accesorios funcionan perfectamente. Gran elección para aplicaciones semi Industriales. Gracias Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2016

    Very good product, performance and quality as shown in the pictures.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ali_12
    IR
    18/03/2016

    I am satisfied.it is so good and handy.i use it in house.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Quality looks good. Temperature measuring quite accurate. One of the best choice in this price category.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Dźwignia w telewizji. ZIET ER Idealny UIT. UITGETEST ALLES Nie. DE BATTERIJ jest GEEN 9 Volt Meer Maar 2 X 1.5 V AAA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Dobry produkt spełnia to, co obiecuje dobrej jakości lubi bardzo gorąco polecam szybką dostawę na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Balowy pokaz, idealny, i przybył prawie miesiąc przed planowanym terminem dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2016

    I bought this mainly because I want to check some DC currents, and it does is job nicely, as well as measure voltage, ohms, checks continuity and temperature. This is my new favourite measuring tool! I dropped two stars off Appearance for lack of English instructions. Only in chinese, too bad, but it is pretty simple to understand most without instructions. It does not show temp below 0 C but in the chinese instruction sheet I read -40 C to 1000 C. Perhaps if I could read chinese I could see the trick.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 692
    • Ft7 583
    • Ft4 378
    • Ft7 583
    • Ft12 043
    • Ft6 951
    • Ft5 686
    • Ft6 932
    • Ft9 479
    • Ft7 583
    • Ft7 267
    • Ft31 605
    • Ft8 215
    • Ft9 489
    • Ft18 250
    • Ft4 422
    • Ft4 738
    • Ft4 435