Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Bardzo dobrze zbudowany i zaprojektowany produkt od UNI-T. Posiadam wiele urządzeń testowych od UNI-T i nigdy nie zawiedzą, co ich jakość i wartość. Jest to bardzo wrażliwa kamera termiczna, która może zobaczyć bardzo małe podziałki temperatury. Mogę śledzić mojego kota po domu, szukając miejsca, gdzie chodzi, gdy pojawia się na kilka minut, zanim zniknie. Jest to bardzo wszechstronny aparat i działa dobrze z moim PC. Czujnik, i firmware są te same, które są w znacznie droższe kamery termiczne. Firmware jest bardzo łatwy i intuicyjny w użyciu, nawet dla początkujących. Zaczyna się w ciągu zaledwie kilku sekund, a ekran jest aktualizowany bardzo szybko. Ma bardzo dobre, wysokiej jakości uczucie w dłoni. Ładuje się bardzo szybko i jest wyposażony w bardzo ładny kabel USB. Jest również wyposażony w dobrej jakości 16GB micro SD karty. Nawet pudełko i pianka, w które jest zapakowany, ma bardzo dobrą konstrukcję, a nawet ładnie pachnie. Jest to bardzo dobra wartość dla każdego, kto potrzebuje lub chce kamerę termowizyjną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Ten aparat jest doskonały to tak wrażliwy mogę zobaczyć, gdzie mój pies spacer po 5 minutach jest nadal widoczny, nie spodziewałem się, że wysokiej jakości produkt za tak niską cenę, warte każdego grosza, Można zobaczyć nawet druty w przewodzie, jak one dostają robaka pod dużym obciążeniem, tak samo idzie z łożyskami, można zobaczyć małe zmiany temperatury i wymienić zanim maszyna się zepsuje, doskonale... Prosty w użyciu, bardzo szybka dostawa, dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Doskonałe urządzenie, dobrze zbudowane i działa lepiej niż niektóre z droższych urządzeń do obrazowania, których używałem w przeszłości. Dostawa była szybka, dobrze zapakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Bardzo dobry produkt w tej cenie. Pojawił się nowy model (UTi690B). Różnica nowego modelu to szerszy zakres pomiaru. -20 do 550 stopni Celsjusza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Żegluga była super szybka i doskonałe opakowanie (oryginalny UNI-T). Jest cięższy niż myślałem, patrząc na zdjęcia. (Chociaż spodziewałem się, że nie będzie za mały ze względu na akumulator 26650) Ale wydaje się solidny. Dostarczony kabel USB-C jest zaskakująco długi (to lubię). Również nie wspomniano, ale 16 GB karty microSD jest również wliczone, więc jest gotowa do użycia. Krótka instrukcja jest dobrej jakości. Po włączeniu Proces długo naciska, ale lepiej poczekać, aż pojawi się logo UNI-T) Jest około 15-20-s czas startu. Zdjęcia są ładne i nie ma trybu niskiego i wysokiego zysku. Podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Kocham to urządzenie... Jakość wydaje się być bardzo dobra. Zdjęcia są bardzo przydatne. Pro: niska cena, bardzo surowa, dobry kabel USB, 16 GB SD-Card, bardzo dobra rozdzielczość czujnika termicznego w porównaniu z innymi kamerami, zintegrowana bateria do ładowania, światło LED, także normalne zdjęcia z kamer i mieszane zdjęcia możliwe CON: Nic do tej pory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Rewelacja. Od zamówienia do odbioru przesyłki minął zaledwie 1 dzień. Bardzo dobrze zapakowana przesyłka. Kamera działa. Nawet udało się odnaleść oprogramoeanie na PC i oglądać obraz w laptopie. Długi kabel usb i dołączona karta sd. Jestem mile zaskoczony logistyką, ekspresowa przesyłka.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Większy niż oczekiwano, ale działa idealnie. Sprawdziłem to ze starą kamerą, ta jest o wiele lepsza!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Urządzenie przyszło za szybko. Produkt działa dobrze. Polecam nowy model każdemu. Powodzenia dla dilera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Używam go od jakiegoś czasu i działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 417
    • Ft2 523
    • Ft1 891
    • Ft5 465
    • Ft19 887
    • Ft5 995
    • Ft107 339
    • Ft7 290
    • Ft63 139
    • Ft9 841