Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(123)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(123)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Bardzo dobrze zbudowany i zaprojektowany produkt od UNI-T. Posiadam wiele urządzeń testowych od UNI-T i nigdy nie zawiedzą, co ich jakość i wartość. Jest to bardzo wrażliwa kamera termiczna, która może zobaczyć bardzo małe podziałki temperatury. Mogę śledzić mojego kota po domu, szukając miejsca, gdzie chodzi, gdy pojawia się na kilka minut, zanim zniknie. Jest to bardzo wszechstronny aparat i działa dobrze z moim PC. Czujnik, i firmware są te same, które są w znacznie droższe kamery termiczne. Firmware jest bardzo łatwy i intuicyjny w użyciu, nawet dla początkujących. Zaczyna się w ciągu zaledwie kilku sekund, a ekran jest aktualizowany bardzo szybko. Ma bardzo dobre, wysokiej jakości uczucie w dłoni. Ładuje się bardzo szybko i jest wyposażony w bardzo ładny kabel USB. Jest również wyposażony w dobrej jakości 16GB micro SD karty. Nawet pudełko i pianka, w które jest zapakowany, ma bardzo dobrą konstrukcję, a nawet ładnie pachnie. Jest to bardzo dobra wartość dla każdego, kto potrzebuje lub chce kamerę termowizyjną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Ten aparat jest doskonały to tak wrażliwy mogę zobaczyć, gdzie mój pies spacer po 5 minutach jest nadal widoczny, nie spodziewałem się, że wysokiej jakości produkt za tak niską cenę, warte każdego grosza, Można zobaczyć nawet druty w przewodzie, jak one dostają robaka pod dużym obciążeniem, tak samo idzie z łożyskami, można zobaczyć małe zmiany temperatury i wymienić zanim maszyna się zepsuje, doskonale... Prosty w użyciu, bardzo szybka dostawa, dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Bardzo dobry produkt w tej cenie. Pojawił się nowy model (UTi690B). Różnica nowego modelu to szerszy zakres pomiaru. -20 do 550 stopni Celsjusza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Rewelacja. Od zamówienia do odbioru przesyłki minął zaledwie 1 dzień. Bardzo dobrze zapakowana przesyłka. Kamera działa. Nawet udało się odnaleść oprogramoeanie na PC i oglądać obraz w laptopie. Długi kabel usb i dołączona karta sd. Jestem mile zaskoczony logistyką, ekspresowa przesyłka.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Rugged zbudowany, łatwy w użyciu, dobrze zapakowany. Obraz termiczny wyraźnie widoczny. Zdjęcie pokazuje normalną temperaturę pracy STM32F4, a 3 żetony są gorętsze niż reszta. Wszystko jest dobre z wyjątkiem usług dostawy w Singapurze, która jest zła, spodziewaj się, że klient będzie czekał od rana do nocy. Dzwoniąc do nich po informacje muszą poczekać 1 godzinę na odpowiedź i odmówić podania przybliżonego czasu dostawy. Poproś, żebym poczekał do 22:00, bo Banggood zapłacił im „otwarte miejsce". Banggood proszę unikać korzystania z ich usług. Proszę zaoferować klientowi OPTIONS dostaw po stronie Singapuru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Bardzo dobra kamera. Dostawa z polskiego magazynu w dwa dni. Super się sprawdza w naprawie elektroniki. Mały minus za niedziałający kabel USB-C ale patrzą na całość to jest to do wybaczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Urządzenie przyszło za szybko. Produkt działa dobrze. Polecam nowy model każdemu. Powodzenia dla dilera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Zaleca się, dostarczaj odczyty na żywo, w stosunku do kupców z Arabii Saudyjskiej, zapłacisz 15% VAT po zwolnieniu z cła, podczas gdy produkt jest z VAT włącznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Większy niż oczekiwano, ale działa idealnie. Sprawdziłem to ze starą kamerą, ta jest o wiele lepsza!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Doskonały produkt, bardzo dobra rozdzielczość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$49.99
    • US$11.99
    • US$17.31
    • US$22.99
    • US$19.99
    • US$41.57
    • US$19.62
    • US$49.65
    • US$23.09
    • US$23.09
    • US$21.93
    • US$16.16
    • US$27.55
    • US$19.99
    • US$16.99
    • US$17.31
    • US$62.99