Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(280)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(280)
    • 5 Gwiazda(262)
    • 4 Gwiazda(9)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Bardzo dobrze zbudowany i zaprojektowany produkt od UNI-T. Posiadam wiele urządzeń testowych od UNI-T i nigdy nie zawiedzą, co ich jakość i wartość. Jest to bardzo wrażliwa kamera termiczna, która może zobaczyć bardzo małe podziałki temperatury. Mogę śledzić mojego kota po domu, szukając miejsca, gdzie chodzi, gdy pojawia się na kilka minut, zanim zniknie. Jest to bardzo wszechstronny aparat i działa dobrze z moim PC. Czujnik, i firmware są te same, które są w znacznie droższe kamery termiczne. Firmware jest bardzo łatwy i intuicyjny w użyciu, nawet dla początkujących. Zaczyna się w ciągu zaledwie kilku sekund, a ekran jest aktualizowany bardzo szybko. Ma bardzo dobre, wysokiej jakości uczucie w dłoni. Ładuje się bardzo szybko i jest wyposażony w bardzo ładny kabel USB. Jest również wyposażony w dobrej jakości 16GB micro SD karty. Nawet pudełko i pianka, w które jest zapakowany, ma bardzo dobrą konstrukcję, a nawet ładnie pachnie. Jest to bardzo dobra wartość dla każdego, kto potrzebuje lub chce kamerę termowizyjną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Bardzo dobry produkt w tej cenie. Pojawił się nowy model (UTi690B). Różnica nowego modelu to szerszy zakres pomiaru. -20 do 550 stopni Celsjusza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Doskonałe urządzenie, dobrze zbudowane i działa lepiej niż niektóre z droższych urządzeń do obrazowania, których używałem w przeszłości. Dostawa była szybka, dobrze zapakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Żegluga była super szybka i doskonałe opakowanie (oryginalny UNI-T). Jest cięższy niż myślałem, patrząc na zdjęcia. (Chociaż spodziewałem się, że nie będzie za mały ze względu na akumulator 26650) Ale wydaje się solidny. Dostarczony kabel USB-C jest zaskakująco długi (to lubię). Również nie wspomniano, ale 16 GB karty microSD jest również wliczone, więc jest gotowa do użycia. Krótka instrukcja jest dobrej jakości. Po włączeniu Proces długo naciska, ale lepiej poczekać, aż pojawi się logo UNI-T) Jest około 15-20-s czas startu. Zdjęcia są ładne i nie ma trybu niskiego i wysokiego zysku. Podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Prepare to be amazed! (Spoiler: For those of you wondering if this camera can show underfloor heating: YES it can!) Shipping was perfect; fast reliable, tracked and well packed (thank you seller!). As always when it comes to Uni-T products, the thermal imager is a high quality product. It feels solid, high quality materials were used; a combination of hard plastic and a tough rubberized material. I would have loved an ABS plastic storage case as a purchase option. I bought the camera for property (homes) inspection and to locate and diagnose problems with underfloor heating and insulation. And I can be short: it does all that! As much as I love seeing thermal images of cats and water kettles I decided to add a few home inspection snaps that reveal things like: metal studs in walls, a water leak around a window, a warm electrical cable coming from the fuse board and my favorite, underfloor heating! The camera comes with a Sandisk 16GB MicroSD card (which is more than sufficient for storage of these images). When recording an image by pulling the trigger, both a thermal and a regular image are recorded so even when you didn't use the image blending mode you will always be able to tell where the thermal image was taken. This product is an excellent addition to your tools arsenal, whether you are a professional or DIYer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Używam go od jakiegoś czasu i działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Kocham to urządzenie... Jakość wydaje się być bardzo dobra. Zdjęcia są bardzo przydatne. Pro: niska cena, bardzo surowa, dobry kabel USB, 16 GB SD-Card, bardzo dobra rozdzielczość czujnika termicznego w porównaniu z innymi kamerami, zintegrowana bateria do ładowania, światło LED, także normalne zdjęcia z kamer i mieszane zdjęcia możliwe CON: Nic do tej pory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Ten aparat jest doskonały to tak wrażliwy mogę zobaczyć, gdzie mój pies spacer po 5 minutach jest nadal widoczny, nie spodziewałem się, że wysokiej jakości produkt za tak niską cenę, warte każdego grosza, Można zobaczyć nawet druty w przewodzie, jak one dostają robaka pod dużym obciążeniem, tak samo idzie z łożyskami, można zobaczyć małe zmiany temperatury i wymienić zanim maszyna się zepsuje, doskonale... Prosty w użyciu, bardzo szybka dostawa, dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Zaleca się, dostarczaj odczyty na żywo, w stosunku do kupców z Arabii Saudyjskiej, zapłacisz 15% VAT po zwolnieniu z cła, podczas gdy produkt jest z VAT włącznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Класна штучка. Доставка в Польшу 3 дні через InPost. Рекомендую для тих хто займається електронікою. Вдалося знизити шум свого лед проектора з 42dB до 27dB. Видно всі елементи які перегріваються та контролювати теплові процеси в середині пристрою.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$299.99
    • US$389.99
    • US$103.99
    • US$669.99
    • US$279.99
    • US$259.99
    • US$439.99
    • US$239.99
    • US$62.99
    • US$299.99
    • US$75.99
    • US$155.99
    • US$275.99
    • US$395.99
    • US$149.99
    • US$37.99
    • US$75.99
    • US$17.99