Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    Doskonale, bardzo wysoka cena. Android 11,128Gb, slot 2 sim +MicroSD, bateria 6150mAh, dobrej jakości aparat. Ekran 6,52" jest HD+ i pozwala na dobrą jakość. 4Gb ram sprawiają, że doświadczenie jest bardziej niż dyskretne. Typ C, Bluetooth 4.2 i Wi-Fi Dual Band uzupełniają wyposażenie. Nie przegap radia FM i Jacka 3,5 mm. 4G wraz ze wszystkimi pasmami dla Europy. System ochrony w czerwcu 2021 r

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Dobry produkt w lepszej cenie, jak widziałem w opisie strony, z doskonałą jakością pod każdym względem, bez żadnych wątpliwości będę nadal kupować tutaj i oczywiście gorąco polecam Banggood i markę umidigi, Nie trwało to tak długo, aby dotrzeć po dokonaniu dostawy. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Ten telefon przyszedł ładnie zapakowany na czas dostawy do Wielkiej Brytanii, łatwo było skonfigurować 2 karty SIM ma miejsce na kartę SD, aplikacje do szybkiego ładowania Szkło na całej powierzchni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dziękuję Banggood za telefon. Mam telefon. Podoba mi się. Mogę wyłączyć wszystkie aplikacje Google. Zainstalowałem te pożądane przeze mnie. W tej cenie jest bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Najwyraźniej bez wad fizycznych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Dłużej przybyło wszystko ok Gratulacje, banggood....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Perfect przybył wcześniej niż oczekiwano

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Vfm smartphone ...!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Dziękujemy Banggood za szybką dostawę telefonu komórkowego, bardzo dobry i szybki kontakt w przetwarzaniu. Zakup dokonany w dniu 29.10.2021 r. i dostarczony w dniu 06.11.2021 r., Jestem zadowolony z usług Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Bardzo dobry nawet bardzo mi się podobał, nawet piękny, że UMIGI Mobile Power 5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$229.00
    • US$159.99
    • US$199.99
    • US$339.00
    • US$129.99
    • US$94.99
    • US$109.99
    • US$359.00
    • US$109.99
    • US$114.99