Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    ... Pomimo niskiej ceny... To bardzo dobry telefon... Bez zbędnych zastosowań... Dobry ekran za cenę... zadowalająca kamera... I doskonała bateria 🔋! ...wszystko zgodnie z opisem!!! ..stosunkowo szybka dostawa.. 30 dni..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    /Dotarł dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Otrzymałem, dzięki za dostawę...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Żona pracuje z domu w pojemności wsparcia, a przy częstym ładowaniu baterii spada, jej stary telefon roboczy trwał tylko 3,5 godziny, więc w zasadzie pracowała z powerbankiem. Telefony Umidigi są dobre na początek, mam S5 Pro, to Power5 trwa teraz przez 1,5 zmiany, tj. 12 godzin ciągłego użytkowania z ekranem stale włączony. Trwałoby to dłużej, ale jej aplikacja wyłącza się, gdy bateria jest mniejsza niż 20%. Polecane, marka i model.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Doskonały produkt dotarł 10/10 prawidłowe działanie bez błędów w systemie. Wszystko idealne działa bardzo szybko, wysyłanie i śledzenie było bardzo łatwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Już drugi raz składam zamówienie. Pierwszy raz nie dotarłem, ale dostałem pełen zwrot pieniędzy. I ten drugi raz wyprzedził mnie o wiele wcześniej. Produkt działa w 100%. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Miłość To bardzo ładny telefon podparty dobrze i przyjść przed terminem daje 10 na 10 i zawsze będzie trzymać się swojej firmy, gdy patrzę na online dziękuję bardzo dużo bit on line zakupy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Przedstawiony błąd w aktualizacji systemu, utknął tam, inaczej idealne opakowanie, wszystko dostało się do opakowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Smartfon jak zawsze bardzo ładny Umidigi jest zawsze najlepszy, szybka wysyłka 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Bardzo szybka pocztówka, doskonałe opakowanie i wygląda świetnie. Właśnie naładuję i aktywuję, żeby zobaczyć, co da się zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft188 870
    • Ft107 875
    • Ft86 299
    • Ft76 341
    • Ft76 341
    • Ft96 257
    • Ft49 787
    • Ft73 022
    • Ft76 341
    • Ft36 509