Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    Przybyli wcześniej niż się spodziewaliśmy. Telefon z wielką wartością w stosunku do ceny i na tej stronie znalazłem go w najlepszej cenie online. W kolejności ważności sprawdzam najpierw, czy telefon jest oryginalny i szanuje opisane. Próbowałem europejskiego modelu 4GB RAM i działa i jest zgodny z opisem, patrz ostatnie zdjęcie, aby uzyskać szczegółowe informacje. Pamięć wewnętrzna sprawdzona i prawdziwa, średnia prędkość zapisu 45.5 MB / s, średnia prędkość odczytu 116 MB / s. Sprawdzono funkcjonalność GPS i potwierdzić połączenie również z satelitami Galileo, dokładnie 3 metry. Antutu v9 lite bechmark wynik 142659. W użyciu odkryłem, że jest bardzo szybki i reaguje na nie, w przeciwieństwie do innych sprawdzonych (ale starszych) telefonów. Wyższy ekran niż jestem przyzwyczajony i nawet cięższy, ale ten ostatni aspekt oczekiwałem dla wytrzymałego smartfona (stworzony, aby wytrzymać więcej wstrząsów). Termometr roboczy jest obecny w aplikacji Toolbox, gdzie można znaleźć inne przydatne narzędzia niektórych marek. Vi to dwa przyciski (pomarańczowe) po bokach telefonu, które można ustawić w dowolnej aplikacji lub niektórych akcji w menu ustawień. Osobiście dezaktywuję jeden z nich, ponieważ często zdarza mi się przypadkowo nacisnąć przycisk, aby go podnieść (Biorę telefon przykładając palce do połowy urządzenia). Bateria jest doskonała, bardzo duża (5000 mAh) od 83% do 1% w 11h z dostępem do ekranu, wykonując opisane testy, surfując po Internecie i instalując aplikacje. Byłem pod wrażeniem możliwości pobrania oficjalnej ROM ze strony internetowej marki, bardzo przydatne zarówno do modyfikowania, jak i do ponownego instalowania w poważnych przypadkach. Największą i jedyną wadą, jaką znalazłem, jest jakość zdjęć; nie uważam, aby do reszty telefonu (widzisz, że szumy powiększają zapisane zdjęcie) Mam nadzieję, że będę w stanie je poprawić poprzez zainstalowanie i uruchomienie aplikacji Google Camera. Polecam.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Zamówienie złożone w dniu 31 października, a otrzymane w dniu 1 grudnia konieczne było odebranie paczki w biurze SERPOST. Dobrze zapakowane, pudełko bez widocznych uszkodzeń, dobry materiał komórkowy, poczuj jakość w dotyku i siłę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Termin dostawy został przesunięty o trzy dni. W przeciwnym razie po wstępnej instalacji jestem bardzo zadowolony z urządzenia, cena / wydajność więcej niż świetna. Co sprawia, że trochę się dziwię, że nie ma wtyczek do USB i wtyczki Chin, urządzenie ma tak IP68:-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Chegou tudo certo até agora está comprindo com o que promete

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    /Witaj, jak się masz /Otrzymałam przedmioty Oni nie pasują do umidigi bison pro Pozdrowienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Gorąco polecamy! Przybył po 12 dniach od złożenia zamówienia, starannie zapakowany, w idealnym stanie. (Dzięki Banggood za adapter Xtra dla JPN, btw.) Po zabawce w sieci domyśliłem się, że to moja nowa zabawka Jak skonfigurować to piękno dla użytkowników „Rakuten UN-LIMIT VI". Oto, jak to się robi! 1) Czy konfiguracja APN w następujący sposób :- Nazwa APN: rakuten.jp APN: rakuten.jp Masa cząsteczkowa: 440 MNC: 11 szt Typ APN: Domyślny,supl,Tether Protokół APN: IPv4/IPv6 Protokół roamingowy APN: IPv4/IPv6 Nośnik: LTE → „Zapisz" te ustawienia NOWOŚĆ, zanim zapomnisz! 2) Następnie naciśnij przycisk w prawym górnym rogu, Dodać drugi APN jak następuje :- Nazwa APN: Ims APN: Ims (ang.) MNC: 11 szt Typ APN: Ims Protokół APN: IPv4/IPv6 Protokół roamingowy APN: IPv4/IPv6 Nośnik: LTE → upewnij się, że „ocalisz" to jeszcze raz. (F.Y.I., zawsze zapominam o panice!) 3) Wróć do sekcji „APN" i wybierz „Rakuten mobile". 4) Korzystanie z aplikacji na telefon (nie ma jeszcze aplikacji „Rakuten Link"!), Wpisz *#4636* → ten kod zabierze cię do „trybu testowego" 5) Goto „Informacje o telefonie komórkowym" → Znajdź „Typ sieci" → Wybierz „tylko LTE" Po zakończeniu, zamknij aplikację telefoniczną, i Wróć do sekcji „Ustawienia" (=Settei), a następnie 6) Goto „Sieć i Internet" → Naciśnij „sieć mobilna" → Pod hasłem „SIM(Rakuten)", przejdź przez całą stronę I upewnij się, że „4G" jest wybrany w stosownych przypadkach. 7) Teraz, zainstaluj aplikację „Rakuten Link" i Wykonaj zwyczajowe procedury. To jest to! Dobra robota! :-) Twój telefon powinien mieć znak „VoLTE" Obok anteny itp., na ekranie głównym N.B. (ang.). Z tym telefonem, nie musisz już robić takich głupstw „VoLTE-ka Trick", który robił każdy użytkownik Umidigi-Rakuten. Ten spryciarz automatycznie wykryje dla nas VoLTE. Bawcie się dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Zamówienie nadeszło 13-go 22-go. Uważam, że zewnętrzna strona jest bardzo stylowa i fajna. Interesujący jest termometr. Może powinienem go kupić jako zabawkę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Uwielbiam ten telefon! Pracuję jako mechanik w kręgle i potrzebuję czegoś mocniejszego. To robi wszystko, czego potrzebuję i nie jest tak grube jak inne wytrzymałe telefony. Działa dobrze w Wielkiej Brytanii i jest bardzo łatwy w instalacji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Dobry telefon, dobre zdjęcie, szybkie, ładne. Ma tę zaletę, że jest wodoodporny i normalnie wzmocniony, ale nie upuść go lub pęka ekran. I tak oceniam go bardzo dobrze, bo wydajność cenowa jest tego warta dla ekranu... ups

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Produkt jest bardzo dobry, ale gniazdko łącza wciąż blokuje się, myślę, że to z gumy, więc nie dostaje wody, a produkt, gdy przyszedł z 1 pikselem na czerwonym ekranie, mały, ale nadal niewidoczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$359.99
    • US$329.99
    • US$329.00
    • US$269.99
    • US$579.00
    • US$129.99
    • US$204.99
    • US$234.99
    • US$219.00
    • US$116.99