Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(293)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(293)
    • 5 Star(259)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Pakowanie naprawdę nieskazitelne!! Odebrałem go w 17 dni, jak na razie wygląda bardzo dobrze, szybko, zdjęcia bardzo dobre, bateria z wystarczającą ilością Internetu do 60%, po prawie dniu, z jednym ładowaniem do tej pory, teraz będzie widać później jak długo bateria wytrzyma

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Na początku to mnie przestraszyło, ale po tym jak dostałem gazetę, a potem zapłaciłem za błąd w nazwisku, bardzo mi się podobało, że system q chwyta fantastyczne dni i wolny ogień, więc jestem szczęśliwy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Lekkie wgniecenia. Ale urządzenie jest w bardzo dobrym (górnym) stanie! Jak na razie wszystko przekonuje! Zalecane. Szybka dostawa!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Otrzymałem uszkodzony produkt... Bateria się nie ładuje... Do tej pory nikt się nie kontaktował... Podczas konfiguracji zdałem sobie sprawę, że bateria była w 79% naładowana, a w samochodzie był czyjś telefon

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Jeszcze jej nie otworzyłem, ale zgaduję, że wszystko jest na 100%. Skrzynka Umidigi Bisona jest zapieczętowana. Przyjazd za 17 dni, super szybki, dobrze zapakowany. Jak wszystkie zakupy, które do tej pory dokonałem, jeszcze raz gratuluję, sklepikarz i Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Otrzymane dokładnie w 3 tygodnie. Pracuje dla Freedom Mobile w Kanadzie. Telefon jest niesamowity! Mam starszego iPhone'a i to na pewno go przebije. Kamera jest niesamowita. Wszystkie inne cechy są idealne.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Szybka i bezpieczna wysyłka. Telefon wygląda solidnie, podoba mi się projekt, a krawędź jest bardzo gruba, co chroni ekran telefonu przed każdym upadkiem. Byłem zaskoczony, że aparat wygląda lepiej niż się spodziewałem. Bardzo dobry, polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Dobrze, ale jest za późno, ale produkt jest dobry i szybki, ale nie jest dobry w grach, ekran nie może obsługiwać 5 palców

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    WYSOKA JAKOŚĆ Produktu. Nie wątp w to, kup jak tylko będzie warto.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Doskonały i przed czasem, doskonała jakość, bardzo zadowolony z niego. Dzieki !!! (pol.)!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$176.99
    • US$269.99
    • US$469.00
    • US$249.99
    • US$179.00
    • US$119.99
    • US$159.99
    • US$179.99
    • US$129.99
    • US$389.99
    • US$399.99
    • US$569.00
    • US$324.00
    • US$239.99
    • US$839.00
    • US$169.00
    • US$269.00
    • US$59.99