Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(939)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(939)
    • 5 Star(875)
    • 4 Star(53)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2021

    Ładny telefon, ciekawe ustawienia w tej cenie. Nadal w fazie testów. 1. Oporność na upadek & Woda- Ok 2. Na razie nie ma baterii. Za 5000 mh spodziewałem się trochę ale. 3. Bardzo dobry aparat. Ale dla konfiguracji i dostępności funkcji i kosztów. Dobry wybór.

    Komentarze (23)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Telefon ma nowoczesny wygląd. Tylna płyta jest plastikowa, wyświetlacz jest chroniony gumową ramą. Wyświetlacz pokazuje ładne pełne kolory. Szybko, bez opóźnień w w wczytaniu aplikacji. Białe i ciemne tło fakultatywne. Przyciski sterowania są bardzo czułe. Kamera jest naprawdę dobra. Aplikacja kamery zatrzymała się na pierwszej sesji zdjęciowej HDR. Po zrobieniu kilku zdjęć, system został przywrócony, HDR działa. Krawędzie obrazów są zamazane. Skupienie nie zawsze jest dobre. Używam 24Mpx zamiast 48Mpx, obrazy są lepsze. Podsumowując: telefon jest bardzo dobry, aplikacja aparatu musi być ulepszona wraz z aktualizacją fabryki. Banggood cena sprzedaży jest najlepsza, nie warto kupować nigdzie, ale tutaj

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Telefon ma nowoczesny wygląd. Tylna płyta jest plastikowa, wyświetlacz jest chroniony gumową ramą. Wyświetlacz pokazuje ładne pełne kolory. Szybko, bez opóźnień w w wczytaniu aplikacji. Białe i ciemne tło fakultatywne. Przyciski sterowania są bardzo czułe. Kamera jest naprawdę dobra. Aplikacja kamery zatrzymała się na pierwszej sesji zdjęciowej HDR. Podczas korzystania z HDR aplikacja aparatu była zamknięta. Po zrobieniu kilku zdjęć, system został przywrócony, HDR działa. Krawędzie obrazów są zamazane. Skupienie nie zawsze jest dobre. Używam 24Mpx zamiast 48Mpx, obrazy są lepsze. Podsumowując: telefon jest bardzo dobry, aplikacja aparatu musi być ulepszona wraz z aktualizacją fabryki. Cena sprzedaży Banggood jest najlepsza, nie warto jej kupować nigdzie poza tym.

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Przyjąłem! Doskonały 👌 bardzo dobrze zapakowany, dziękuję Banggood za dobrą obsługę. Dostawa za 15 dni bardzo wdzięczna i szczęśliwa z moją Umidigi Bison. Bardzo dobry terminal ja super polecam 👌. Najlepsze ceny są tutaj w Banggood! Należy zauważyć, że cały czas od początku zakupu 16 lutego 2021 roku do wczoraj 3 marca 2021 roku, znałem namierzanie mojej paczki za pomocą przypisanego numeru. Moje doświadczenie było bardzo satysfakcjonujące po pierwszym zakupie w Banggood i było to bardzo przyjemne. 😊

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Bardzo szczęśliwy dla tego zakupu, bardzo dobre urządzenie, szybkie w przetwarzaniu, robi dobre zdjęcia, ma dużą trwałość baterii. Wziąłem go z ładowarki o 06:00 rano, używać stale w ciągu dnia, a teraz 23:32 jest nadal z 18% ładowania. Już go wykąpałam i w porządku, po prostu nie upuściłem kkkk. Wspaniałe urządzenie, za cenę wart wiele, aby dokonać tego zakupu. Szczęśliwa z moim UMIGI

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    great phone, the phone is very fast and I have no issues with it. I was able to connect to my network and wifi. I also tested out the camera for a little while and it takes good photos but I would install a different camera app because I like to use manual controls and raw format for photos. Also shipping only took 6 business days to reach me in the U.S.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Jeszcze raz dziękuję mojemu najlepszemu sklepowi internetowemu w Chinach. Kupiłem mój Bison Umidigi, to mój drugi smartfon od BangGood'a. To była najlepsza cena, jaką mogłem znaleźć, bo są około 60 dolarów więcej tutaj w Australii. Dostałem telefon około 14 dni po tym, jak go zamówiłem. Fantastyczne do szybkiego dostarczenia. Telefon dotarł w nowym stanie i bezpiecznie zapakowany. Zdecydowanie polecam BangGood w każdej chwili. Bob B. z Loxton Australia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Umidigi Bison jest najlepszym smartfonem w tym przedziale cenowym i wygląda też ładnie (nie zawsze w przypadku surowych smartfonów) Przeglądałem go dla mojego bloga tutaj: https://www.laurentwillen.be/en/test-reviews/umidigi-bison-test-review/ (dostępny w 6 językach) Siłami są: Silny i wodoodporny Dobra wydajność baterii Dobra jakość ekranu Dobra czułość sieci Duży zasięg w częstotliwościach 3 przyciski do personalizacji Słabe strony to: Kolory na zdjęciu niezbyt dokładne (zbyt ciepłe) Wydajność procesora/GPU jest nieco słabsza niż konkurencja Jest na pozycji 17 wśród wszystkich telefonów, które testowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Najlepszy banggood. Pakuję to. Jakość komórek jest najlepsza. Najtańsza cena jest tak niska. Zamów w dniu 23/12/20, dostawa w dniu 6/1/21 & odbiór dnia 11/1/21. Mój najlepszy szef...

    Komentarze (23)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Urządzenie jest wytrzymałe i trochę ciężkie w porównaniu z innymi, które miałem, ale to przez osłony. Przyzwyczajasz się do tego szybko. Niezłe kamery i stosunkowo szybko przetwarza komendy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft99,448
    • Ft39,156
    • Ft41,645
    • Ft74,585
    • Ft155,389
    • Ft68,369
    • Ft9,320
    • Ft211,023
    • Ft37,291
    • Ft273,180