Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2022

    Doskonały telefon, to przybył w 17 dni, w uzgodnionym czasie, przekroczył moje oczekiwania zalecane jestem z Rio de Janeiro br.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Nie przetestowałem jeszcze 100%, ale uwielbiam to! Jest trochę ciężki, ale spodziewałem się, że będzie. Wysyłka bardzo szybko, nie liczyłem na to przez kolejny tydzień. 5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Mam moje dwa bison g2 5g, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Super rýchle dodanie a perfektne zabalené. Slúchadlá ako bonus Super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Dobra robota, Bos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Świetny telefon, ale trochę jasności ekranu i jest bardzo ciężko powiedzieć, co nie kupić z Banggood, ponieważ nowi obiecują prezent tylko koszt wysyłki około 1.50 EUR, a następnie po kilku dniach prezent jest gotowy i nie wysyłają nic więcej nawet coś podobnego Więc zawsze szukaj kupon lub rabat, ponieważ 32g 64g ie prezenty od 10-11-12-13 euro są farsą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2022

    Zgłosiłem błąd kilka dni temu, brak odpowiedzi.telefon nie mogą być używane w wodzie morskiej lub wodzie, słuchawki i złącze ładowania nie są chronione, gdy kontaktuje się z wodą, szybko się utleniają, łamią.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    To był mój pierwszy zakup w tej aplikacji kupiłem z obawy, ale wysłałem bardzo szybko i dotarłem daleko przed harmonogramem telefon jest dobry jest ciężki, ale dobrej jakości przybyło wszystko zajęło mi miesiąc, aby dostać się z Chin do pola Duży gruby krzak w południowej Brazylii, gdzie mieszkam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Livraison rapide. 3eme marque de téléphone robuste. Coque de protection introuvable pour le moment. Fiabilité à voir dans le temps.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Bardzo dobra i szybka obsługa!! Bardzo Wam dziękuję!! Teraz najpierw spróbuj telefon w nadchodzącym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$299.99
    • US$289.99
    • US$219.99
    • US$194.00
    • US$179.99
    • US$369.99
    • US$189.00
    • US$149.99
    • US$134.00
    • US$129.99
    • US$134.00
    • US$219.99
    • US$54.99
    • US$149.99
    • US$539.00
    • US$379.99
    • US$339.00
    • US$23.88