Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(127)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(127)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    To był mój pierwszy zakup w BG i bardzo mi się podobało! Paczka dotarła bezpiecznie i bardzo szybko. Jedną z sugestii, którą daję jest to, że jeśli jedziesz z Brazylii i zdecydujesz się na zakup zaakceptować sugerowana kwota opłaty importowej jest tańsza niż rzeczywista opłata w tym miejscu. Nie ryzykuj, że spróbujesz szczęścia, wszystko jest opodatkowane.

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Przyjechał dokładnie za 20 dni. Jedyną rzeczą, którą mogą poprawić, jest opakowanie, w którym jest ona, ponieważ pianka, którą umieszczają, nie chroni w pełni opakowania, które są mocno trafione. Na szczęście telefon dotarł nietknięty. Dobry sprzęt bardzo dobrze odpowiada na potrzeby, grubość jest nieco wyższa w porównaniu do innych modeli, jego zarządzanie jest bardzo intuicyjne i chwyta wszystkie mobilne pasma w moim kraju. Poza zdobyciem go w dobrej cenie. Kamera zachowuje się przyzwoicie i posiada wiele trybów strzelania i koncentracji. Przesyłka została wysłana 5 dni po dokonaniu zakupu. Wszystko zgodnie z zaleceniami.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Telefon jest bardzo dobry. Dla całkiem normalnych użytkowników nie można życzyć lepiej. Egzotyczny wygląd jest dobry. Sprzęt odpowiednio, co zamawiałeś, ale w zasadach są również wystarczająco dobre. Jest to oczywiście pierwsze wrażenie, zobaczyć co dalej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Komórka dotarła bardzo szybko i dobrze zapakowana, to było 22 dni i gdyby nie poczta stąd w Brazylii, dotarłaby wcześniej. Wszystko zgodnie z opisem i mimo, że kupiłem model UE przez pomyłkę nie miało wpływu na nic. To działa. Dziękuję Banggood i gratulacje dla sklepu!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Mój pierwszy zakup i zamówienie. Dotarł w dobrym stanie, ale sugeruję, że sprzęt ma lepszą ochronę niż cokolwiek innego, aby zapobiec uszkodzeniom. Minęły trzy tygodnie od kiedy wysłali odbiór. Jeśli chodzi o sprzęt, moja mama jest zachwycona, ale nie wiem, czy to normalne, ale w środku słychać dziwny dźwięk. Daję 2 gwiazdki do obsługi klienta, bo nie miałem jeszcze okazji się z tobą skontaktować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Ótimo produto. Chegou antes do prazo, muito bem embalado. Fomos taxados mas já esperávamos por isso. Obrigada pelos adaptadores pra tomada 😄 Super recomendo!! Pedi dia 08 de abril, chegou dia 07 contando os dias que ficou na alfândega pra avaliação. Chegou bem rápido

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Doskonały produkt, przybył doskonale, bez uszkodzeń i działa perfekcyjnie, polecam pomimo opłaty od brazylijskich celników

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Dobrze spakowane, wszystkie rekwizyty. Dobry zespół za cenę, całkowicie zadowolony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Świetnie, dostawa została opóźniona, ale z powodu problemu w moim kraju z powodu pandemii. Telefon, który podałam jej opis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Przyszedł szybko, ma dobry aparat, który 📸 poleciła 👍🏼

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35,300
    • Ft32,358
    • Ft44,126
    • Ft48,539
    • Ft117,674
    • Ft36,771
    • Ft72,074
    • Ft40,893
    • Ft38,242
    • Ft47,068
    • Ft27,945
    • Ft70,603
    • Ft76,487
    • Ft11,474
    • Ft161,512
    • Ft70,603
    • Ft5,881
    • Ft7,646