Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/05/2021

    Jak dotąd tak dobrze Będę czekał na użycie tego unikalnego telefonu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Doskonały bardzo ładny sprzęt jakość jest niesamowita i czas wysyłany był super szybki dzięki spróbuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    ottimo arrivato in perfetto tenpo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Doskonały Produkt, tak jak się spodziewałem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Dobrze otrzymany pakiet zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Ten telefon jest niesamowity! Działa szybko, wygląda niesamowicie i ma każdą funkcję, jakiej potrzebuję. Na dodatek, ten telefon był tańszy z większą ilością pamięci i ram niż inne modele z mniej obu, był w stanie dotrzeć wiele tygodni wcześniej niż oczekiwano, i przyszedł bez uszkodzeń. Jedynymi problemami były to, że dostawca nie zadał sobie trudu, by uzyskać podpis/dzwonić do drzwi, i że dali mi konwerter zamiast normalnej ładowarki USB. Oprócz tych małych rzeczy, było idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Ogólnie zadowolony biorąc pod uwagę koszt wykonania. Wifi ma tendencję do łamania, a adres mac został naprawiony do hosta nieco ulepszony. Bateria wygląda źle w stanie gołym. Dotarł w około 7 dni od zakupu. Opakowanie było proste w plastikową torebkę zawinięty w folię, ale pudełko nie zostało uszkodzone. Nie mogliśmy go namierzyć przez 5 dni od dostawy do przybycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Nie wiem, co się stało w dalszej części mojego artykułu. Ostatnie zawiadomienie było takie, że opuścił Guangdong i nie wiedziałem więcej, dopóki nie dotarł dzisiaj, to było jakieś 5 dni bez wiedzy, ale cieszę się, że dotarł, A mój mąż naprawdę lubił swoją komórkę, to drugi zakup, który robię w Banggood i jestem zadowolony, dziękuję bardzo. Pozdrowienia z Meksyku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Mam problem z telefonem. Dopiero co dostałem to od kilku tygodni. Powoli biegnie. Dwa razy zresetowałem fabrykę. Wciąż jest wolny i stop. Nawet ja potrafię napisać słowo. Próbowałem skontaktować się z obsługą klienta. Żadnych zwrotów. Proszę o kontakt. Mój rozkaz to 101210806.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Pierwszy zakup na wysyłce i dostawie w terminach podanych smartfona jak na opis. Jedyna rzecz, która poprawi opakowanie. Jednak w pełni go polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 899
    • Ft106 853
    • Ft88 535
    • Ft79 376
    • Ft70 217
    • Ft61 058
    • Ft85 482
    • Ft45 793
    • Ft210 354
    • Ft42 739