Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(398)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(398)
    • 5 Star(368)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2021

    Nie mogę znaleźć wystarczająco dużo słów, aby opisać dostępność i obsługę tego „sklepu", który otrzymałem Umidigi A9 Pro w zaledwie 11 dni. Telefon jest po prostu piękny i szybki, tak jak się spodziewałem. Zdecydowanie polecam każdemu kto myśli o kupnie sobie równych może być pewien, że nie będziesz żałować. Dziękujemy BANGGOD za pokazaną usługę. Kupiłem wersję UE jak jestem z Portugalii, pewne wątpliwości będę dostępny do pomocy, dobry akt dla wszystkich! P.S - Zdjęcia nie są w najlepszym stanie, ponieważ zostały zrobione z mniej dobrego telefonu komórkowego.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Bardzo dobry aparat! Dostałem to dokładnie w 25 dni! Przybył bardzo dobrze zapakowany, ze wszystkich elementów i pełna bateria! Aparat z bardzo dobrą rozdzielczością, bateria z bardzo dobrą trwałością, bardzo szybkie przetwarzanie! Bardzo mi się podobało i polecam! Zapłaciłem ubezpieczenie i zwróciłem je, gdy byłem opodatkowany w Brazylii! Zostałem obciążony 288 Piracicaba/SP

    Komentarze (21)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Bardzo dobry produkt. Z Chin do Brazylii przybył w 6 dni. Od międzynarodowego centrum dystrybucji Brazylii do mojego domu 32 dni. W sumie dzień wykupu mojego domu w São Luís-Ma, 38 dni oczekiwania. Polecam, dobrze zapieczętowany produkt. Kupiłem Umigidi A9 pro i umidigi A7 w tej samej kolejności. Zostałem obciążony tylko kwotą A9 pro. 309 prawdziwków, nadal nadrabiane, a A7 poszło dobrze w tym samym pudełku. Zadeklarowana wartość to 87 dolarów. To znaczy, że zawsze zalecam zakup 2 lub 3 urządzeń w tej samej kolejności. Pq, mimo że jest opodatkowana, stawka ta jest tylko na jednym urządzeniu, pozostawiając dobrą marżę dla tych, którzy odsprzedają.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Ótimo aparelho, incrível a capacidade de processamento e qualidade de tela, achei superior em tudo ao meu S8 Plus. Menos mal que vem super bem embalado, pq os Correios simplesmente jogaram o aparelho dentro da minha garagem. Fui taxado, mas a declaração da nota ajudou a pagar os impostos e ter a liberação rapidamente. Recomendo e muito a compra, por esse preço, melhor que qualquer telefone vendido no Brasil.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Kupiłem Umidigi A9Pro głównie do kamery. Nadal posiadam Umidigi A5Pro, który kupiłem również do jego aparatu. Oba telefony są doskonałe pod każdym względem, ale oczywiście aparat A9Pro jest genialny. Używam makro obiektywu do fotografowania malutkich kwiatów, a czasem owadów. I super szeroki kąt będzie świetny zwłaszcza gdy będę mógł znowu podróżować. Bateria jest dobra na 24 godziny co najmniej i to jest świetny punkt dla podróżnych i magazyn jest świetny z 64 GB do 128 GB karty SD. GPS jest dokładny i niezawodny. Wyświetlacz jest doskonały. Podwójne sim to kolejny plus dla podróżnych. Świetny do ogólnego użytku, ale genialny dla podróżnych. A Banggood jest niezawodnym i skutecznym dostawcą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Świetny smartfon, szczerze mnie zaskoczył. Przyjechał 16 dni po wysłaniu i był opodatkowany. Jest już z okładką i filmem (trochę kruchym, ale warto), bardzo dobry aparat, szybkość na Androidzie 10 i wygląd jest zbyt piękny.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Dotarłem do mojego miasta bardzo szybko. Ayacucho-Peru To cena za telefon komórkowy, o ile dostawa nie jest zbyt droga. Polecam to Kupię więcej dla rodziców.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Szybka dostawa z Hongkongu do Grecji w 16 dni. Wszystko było w porządku! Świetny smartfon! Wartość pieniędzy. Świetna robota od UMIDGI. Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Mam smartfona od miesiąca i jestem z niego bardzo zadowolony. Nie mogło być lepiej za tę cenę. Ma świetną wydajność, wystarczająco dużo miejsca na rom, a także na aplikacje, które uruchamiam, bateria trwa około 1 dzień z użyciem sieci społecznościowych i połączenia SMS. Świetny aparat w porównaniu do starego Huawei P20 lite. Ekran ma fenomenalną jakość. Polecam go każdemu, kto chce dobry smartfon, szybki i z świetnym aparatem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    UMIDIGI A9 PRO... OS: Android 10 CPU: MediaTek, Helio P60,4xCortex-A73 i 4xCortex-A53, do 1,8GHz GPU: ARM Mali G72 MP3, do 800 MHz Pamięć RAM: 6 GB, LPDDR4X ROM: 128 GB, UFS 2.1 Świetny telefon TeleFONO!!! OTTIMO RAPPORTO QUALIT A PREZZO!!! Zalecany zakup na BANGGOD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 908
    • Ft106 872
    • Ft88 551
    • Ft76 336
    • Ft68 702
    • Ft61 069
    • Ft85 497
    • Ft45 801
    • Ft210 392
    • Ft35 113