Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(390)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(390)
    • 5 Star(371)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2021

    Bardzo dobry produkt. Z Chin do Brazylii przybył w 6 dni. Od międzynarodowego centrum dystrybucji Brazylii do mojego domu 32 dni. W sumie dzień wykupu mojego domu w São Luís-Ma, 38 dni oczekiwania. Polecam, dobrze zapieczętowany produkt. Kupiłem Umigidi A9 pro i umidigi A7 w tej samej kolejności. Zostałem obciążony tylko kwotą A9 pro. 309 prawdziwków, nadal nadrabiane, a A7 poszło dobrze w tym samym pudełku. Zadeklarowana wartość to 87 dolarów. To znaczy, że zawsze zalecam zakup 2 lub 3 urządzeń w tej samej kolejności. Pq, mimo że jest opodatkowana, stawka ta jest tylko na jednym urządzeniu, pozostawiając dobrą marżę dla tych, którzy odsprzedają.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Mój produkt jest tutaj! To bardzo poważna firma. Przestanę kupować za granicą, ponieważ brazylijski wskaźnik jest bardzo wysoki do najwyższego na świecie jest eksploracją. Produkt Mój przybył! Bardzo poważna firma. Przestanę kupować za granicą, ponieważ brazylijski wskaźnik jest bardzo wysoki, najwyższy na świecie i wyzysk.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Mój pierwszy zakup komórki Umidigi, dotarł w dobrym stanie z pianką do ochrony przed ciosami, zajęło mi miesiąc dotarcie do Trujillo w Peru 🇵🇪 od momentu zakupu

    Komentarze (19)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Około 1 miesiąc do Węgier. Dziękuję bardzo za paczkę. Przetestowałem to, działa dobrze. Wygląda jak opis, więc będę nadal zwracał się do BG z przekonaniem o elektronicznych zamówieniach. :)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Bardzo dobry aparat. Jestem zadowolony z zakupu i dostawy, zapieczętowane pudełko. Bardzo dobra rozdzielczość do robienia zdjęć i filmów. Polecam każdemu, kto chce kupić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Doskonała jakość sprzętu cena, przybył w dobrym stanie i w 23 dni Arequipa Peru 🇵🇪🇵🇪🇵🇪 system Android 10Go jest lekki i porusza dobrze zastosowania w tym sprzęcie

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Komórka bardzo ładny do opisu prezent dla mojej matki dziękuję banggood przystępne ceny polecam czas przyjazdu produktu w 35 dni do wysyłki z mojego kraju SERPOST Peru ⁇

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    I was nervous, I thought it's defective because it's not opening and not charging but a few minutes it was plugged, it charge. I love it till next time

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Bardzo ładnie, jestem zadowolony z zakupu. Przesyłka nie szybka, ale do przyjęcia. Pakiet bardzo ładny i dobrze wykonany, dobrze zapakowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Doskonały telefon, przez chwilę myślałem, że przybyłem z jakąś wadą, ponieważ się nie włączył, dobrze, że był tylko rozładowany, spełnia wszystko opisane. Kamera robi przyzwoite zdjęcia, nic wielkiego, tak jak na filmach. Ekran jest chrupiący i ma dobrą jasność, chociaż najprawdopodobniej w świetle słonecznym trzeba będzie więcej definicji. Dźwięk nie jest niczym wielkim, ponieważ nie jest zbyt jasny i wydaje się, że byłby brak głośności. Dobra rzecz: jest w nim silikonowa obudowa ochronna, i jest z wygaszaczem ekranu, który nie wiem czy będzie szkłem, bo wygląda, że jest nieco cienki. Posiada funkcję termometru, ponieważ posiada czujnik do takiej funkcji. Zły: że ładowanie nie jest szybkie, można zauważyć pewne spowolnienia podczas korzystania z kamery zdjęć lub wideo, chociaż nie jest to odzwierciedlone w końcowym wyniku, z youtube również zauważa się małe spowolnienia zwłaszcza z filmów pełno hd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 782
    • Ft126 282
    • Ft66 296
    • Ft36 304
    • Ft44 197
    • Ft12 625
    • Ft41 039
    • Ft44 197
    • Ft154 696
    • Ft126 282
    • Ft56 825
    • Ft126 282
    • Ft47 354
    • Ft101 025
    • Ft44 197
    • Ft50 511
    • Ft104 182
    • Ft8 840