Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(439)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(439)
    • 5 Star(417)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2021

    Gratulacje dla całej drużyny i sprzedawcy! Komórka dotarła w idealnym stanie, bardzo dobrze zapakowana, super szybka dostawa 7 dni roboczych z Chin do Brazylii, zajęło nawet urząd celny w Kurytybie, aby wypuścić produkt. Nie wspominając o twoich świetnych aparatach i twoim projektantze premium! Bardzo się cieszę!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Produkt dotarł wczoraj. Wysłałem zamówienie 10/12/2020 i 16/12 został wysłany i dotarł wczoraj 05/01/2021, to znaczy, że zajęło mniej niż miesiąc. Najlepsze jest to, że nie zapłaciłem opłaty. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. I super polecam. Produkt dotarł w idealnym stanie, a sprzedawca zapakował produkt bardzo dobrze. Ponadto przyszedł adapter do ładowania, plus kapsla, kabel USB, ładowarka i folia plastikowa już umieszczona (chyba unikać zadrapań). W każdym razie, podoba mi się telefon komórkowy i jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Wow bez słów spełnia to, co mówi w jego cechach biorę trochę, ale jak to mówią, dobre bierze i kupuje, sprzedaje i kupuje ponownie. Pierwszy raz kupiłem telefon online.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Doskonały produkt, spełnił moje oczekiwania, gratulacje za dotrzymany termin, super polecam, produkty dotarły w idealnym stanie ochrony!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Trochę to trwało z powodu winy poczty. Produkt testowany i zatwierdzony. Przyszedł dobrze zapakowany i jest dokładnie taki, jak był reklamowany. Jestem zadowolony, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Witam Banggood, otrzymał produkt był testowany i lubi dużo, nie tylko produkt, ale również logistyka, która była bardzo szybka aż do dostawy bardzo dobry ok gratulacje, bardzo pokaz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Szybko do przodu, powodzenia! Szybkie wysyłanie, przybyło wcześniej, stosunek ceny w idealnym stanie! Dzisiejsi ajunowie są załamani, ale to jest czas na mój wieczór, la adresa di Germania! Polecam :-))

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Chegou no prazo, foi bem embalado, em perfeito estado, ligou, mas a utilização ainda vai começar, ele é lindo mas é um pouco pesado rsrsrs Obrigado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Otrzymałem urządzenie w 21 dni i było dobrze zapakowane. Samo urządzenie, jest ładne i ma doskonały ślad. Aparat jest rozsądny, ale ponieważ jest to korzyści kosztowe to jest świetne. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Więc dostawa w 17 dni, wielka satysfakcja, za te pieniądze naprawdę świetne. Testowane przechowywanie wystarczające, przejścia i animacje bez wtyczek, szybkie ładowanie świetne. Codziennie używać baterii do dwóch dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 790
    • Ft76 782
    • Ft33 590
    • Ft54 386
    • Ft38 389
    • Ft9 595
    • Ft38 389
    • Ft86 380
    • Ft41 589
    • Ft57 585
    • Ft38 389
    • Ft102 377
    • Ft14 397
    • Ft51 187
    • Ft105 576
    • Ft159 649
    • Ft166 364
    • Ft30 391