Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2022

    Telefony są bardzo dobre. Jest szybki i smukły. Żadnych problemów z paczką. Trzeba to jeszcze bardziej przetestować. Ale jak przyszedł z pakietem i wszystko było bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Bardzo dobra jakość w cenie! Dobry aparat, duży ekran, wygląda i czuje się jak wytrzymały smartfon, ma również 5ghz wifi, dzięki czemu mogę go używać z dronem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Llego super rapido, bien protegido todo funcional buen precio y calidad, lo volveria a comprar paramis amistades y parientes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Statek miał trochę czasu, ale był zaskoczony przybyciem wcześniej niż się spodziewaliśmy! Cieszyłem się, że pochodzi z twardej obudowy i folii ochronnej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP2
    IT
    11/01/2022

    Bardzo ładne, starannie pakowane, przybyły wcześniej niż oczekiwano, jestem bardzo szczęśliwy, muszę dać to mojemu bratankowi 😃👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Otrzymałem go według, bardzo dobrze zapakowany dobry cel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Kilka telefonów tej marki w nas i nigdy nie rozczarować, ten jest dla mojego syna i pasuje idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    ok todo muy bien gracias aunque a tardado un poco

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    pleased with product happy with price and I will be shopping again?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    /Powodzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$134.99
    • US$159.00
    • US$209.99
    • US$104.99
    • US$239.99
    • US$139.00
    • US$159.99
    • US$134.99
    • US$124.00
    • US$129.99
    • US$179.00
    • US$419.00
    • US$174.99
    • US$329.99
    • US$269.99
    • US$329.00
    • US$319.99
    • US$99.99