Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2022

    Dostarczone dzisiaj (dziś) Pokrywa jest chłodna i przyjemna w dotyku Tablet ma wysoką wydajność w tym przedziale cenowym Jest to dobry wybór, jeśli szukasz ekonomicznego tabletu do streamingu i nawigacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Really i am very happy. Excellent delivery from China to Uk only 4 days. i cant believe how quick its came.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Bardzo dobrze zapakowane i jego dobra jakość do tej pory. Dostawa była długa, ale opakowanie było bardzo dobre, a produkt wydaje się dobry. Jest dość lekki i jest wyposażony w etui itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Produto muito bom. Chegou antes do prazo, bem embalado e de acordo com a configuração.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    después de dos días usándola, muy buen producto, corre perfectamente todas las aplicaciones y la pantalla está increíble, buena relación calidad-precio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Mam moje zamówienie w dobrym stanie 😁😁thumbs dla Banggood to najlepsza aplikacja na zakupy, jaką do tej pory znam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VivVIP3
    FR
    09/12/2021

    Naprawdę ciesz się z tego zakupu. Polecam produkt!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Urządzenie jest świetne, a urządzenie dotarło w 13 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Jestem szczęśliwa i naprawdę lubię ❤️👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Świetny tablet! przyszedł z okładką już zainstalowaną Playstore był już zainstalowany nawet z amerykańskim adapterem... Ekran jest bardzo jasny i brzmi świetnie! Za cenę Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$129.99
    • US$139.99
    • US$719.99
    • US$179.99
    • US$199.99
    • US$274.99
    • US$107.99
    • US$449.99
    • US$219.99
    • US$319.99
    • US$189.99
    • US$229.99
    • US$214.99
    • US$189.99
    • US$209.99
    • US$104.99
    • US$179.99
    • US$329.00