Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(316)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(316)
    • 5 Star(278)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2021

    Wielki za pieniądze Próbowałem gier takich jak asfalt 9 i inne szybkie gry mam również kilka zdjęć z tego telefonu za pomocą tego teraz zrobić przegląd, jeśli nie jesteś pewien, że kupi jeden z tych nie będzie to będzie zrobić wszystko, co marki premium Mogę zrobić i więcej za 130 funtów To również przybył w 14 dni dzięki Banggood na pewno warto

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    ----------VALUE za MONEY---------- Zalety: |: Czy chłopaki z pracy nie są już w stanie nic zrobić PŁYTA ŚWIEŻA I ŚWIATŁA GŁOŚNY PRZEMÓWIEC NICE DESIGN (ang.) PRZEGLĄDAJ PREMIUM Wygląda jak stare IPhone ciało Zużyte baterie (5150mAh) FAST OPŁATOWANIE DURALNE CIAŁO 8GB pamięci RAM ( bardzo ważne ) Dobra kamera ( selfie, itp) Czy praca i ścieranie jest dobre 2 | 1 slot kartowy | | | Konsorcjum: |: Powolna kamera SOFTWARE Nigdy nie będzie szybciej z Androida 11 Jak się czujesz, to jest to: Aktualizacja oprogramowania jest bardzo ważna, aby trwać w czasie, zobaczymy, czy firma to zrobi. Konkluzja: Wartość dla pieniędzy, praca, to najuczciwsze dzieło.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Telefon wydaje się działać świetnie, rozczarowany, że nie ma NFC, ale nie mogę mieć wszystkiego. Istnieje wiele czujników, że nie mam wielkiego pojęcia, co robią, trochę badań potrzebne, ale podoba mi się oprogramowanie termometru, które jest gotowe zainstalowane na przycisku programowalnego. Programowalny przycisk może zawierać trzy akcje, które są kool. dzięki sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Telefon za wielką cenę, wystarczające do codziennego użytku, zdjęcie ładne, płynność dobra. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Mam to i już mi się podoba. Całkiem niezły, bardzo ładny telefon. Jest tak, jak opisano, więc jestem zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Dom telefoniczny wykonany jest z wysokiej jakości materiału. Miły, elegancki wygląd. Dobrze leży w dłoni. Słabym punktem telefonu jest procesor. Czasami jest to trochę załadunkowe. Mam nadzieję, że to słaby problem z wi-fi. Jasność wyświetlacza jest dobra. Dźwięk głośnika nie jest dobry. W najlepszym wypadku, jest niska głośność. Kamera próbuje, ale cena telefonu jest przeciętna. Telefon nadaje się do codziennego użytku w tej cenie. Nie oczekuj cudów.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Doskonały produkt. szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Bardzo dobry lubiłem bardzo dobrą jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Ładny telefon i serwis. Zalecane:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Produkt dotarł dobrze zapakowany i w wskazanym czasie, ze wszystkimi akcesoriami, w tym prezentem. Telefon komórkowy jest piękny, tak jak opis. Póki co działa dobrze, mam nadzieję, że tak zostanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$114.99
    • US$159.99
    • US$54.99
    • US$409.00
    • US$309.99
    • US$279.99
    • US$289.99
    • US$399.99
    • US$259.99
    • US$144.99
    • US$154.99
    • US$249.00
    • US$189.99
    • US$409.99
    • US$209.99
    • US$299.99
    • US$139.99
    • US$11.83