Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2021

    Telefon wydaje się działać świetnie, rozczarowany, że nie ma NFC, ale nie mogę mieć wszystkiego. Istnieje wiele czujników, że nie mam wielkiego pojęcia, co robią, trochę badań potrzebne, ale podoba mi się oprogramowanie termometru, które jest gotowe zainstalowane na przycisku programowalnego. Programowalny przycisk może zawierać trzy akcje, które są kool. dzięki sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Wielki za pieniądze Próbowałem gier takich jak asfalt 9 i inne szybkie gry mam również kilka zdjęć z tego telefonu za pomocą tego teraz zrobić przegląd, jeśli nie jesteś pewien, że kupi jeden z tych nie będzie to będzie zrobić wszystko, co marki premium Mogę zrobić i więcej za 130 funtów To również przybył w 14 dni dzięki Banggood na pewno warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Mam to i już mi się podoba. Całkiem niezły, bardzo ładny telefon. Jest tak, jak opisano, więc jestem zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Telefon za wielką cenę, wystarczające do codziennego użytku, zdjęcie ładne, płynność dobra. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Doskonały produkt. szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Bardzo dobry smartfon, bardzo dobry smartfon. Zajęło to 2 miesiące, ale było warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Przybyli przed ogłoszeniem dostawy. Bardzo ładnie, cieszę się, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Po kilku godzinach użytkowania jakość telefonu jest dobra, obudowa jest kompaktowa, duży ekran, trochę ciężki...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dziękuję UMIDIGI, dziękuję Banggood telefon przyszedł i w ciągu kilku dni przetestuję go i dam ci znać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Telefon jest perfekcyjny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft188 033
    • Ft76 003
    • Ft107 397
    • Ft85 917
    • Ft76 003
    • Ft76 003
    • Ft95 831
    • Ft16 520
    • Ft49 566
    • Ft39 652