Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(93)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(93)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2021

    Wielki za pieniądze Próbowałem gier takich jak asfalt 9 i inne szybkie gry mam również kilka zdjęć z tego telefonu za pomocą tego teraz zrobić przegląd, jeśli nie jesteś pewien, że kupi jeden z tych nie będzie to będzie zrobić wszystko, co marki premium Mogę zrobić i więcej za 130 funtów To również przybył w 14 dni dzięki Banggood na pewno warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Mam to i już mi się podoba. Całkiem niezły, bardzo ładny telefon. Jest tak, jak opisano, więc jestem zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Telefon za wielką cenę, wystarczające do codziennego użytku, zdjęcie ładne, płynność dobra. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Doskonały produkt. szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Bardzo dobry smartfon, bardzo dobry smartfon. Zajęło to 2 miesiące, ale było warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Przybyli przed ogłoszeniem dostawy. Bardzo ładnie, cieszę się, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Po kilku godzinach użytkowania jakość telefonu jest dobra, obudowa jest kompaktowa, duży ekran, trochę ciężki...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dziękuję UMIDIGI, dziękuję Banggood telefon przyszedł i w ciągu kilku dni przetestuję go i dam ci znać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Telefon jest perfekcyjny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    145€

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft189 172
    • Ft76 463
    • Ft108 047
    • Ft86 437
    • Ft76 463
    • Ft96 411
    • Ft76 463
    • Ft49 866
    • Ft73 139
    • Ft59 840