Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(146)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(146)
    • 5 Star(130)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    Produkt został zamówiony w dniu 05.07.2021 r. za pośrednictwem HK i EU Priorytet. Został dostarczony do Belgii i stamtąd z GLS w dniu 29.07.2021 r. w Republice Federalnej Niemiec bez opłat celnych. Cena zakupu zaokrąglona do 102 EUR. Opis produktu podobny do opisu, zobaczysz zdjęcia towarów otrzymanych w dodatku mojej recesji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Mój pierwszy telefon potrzebował około miesiąca i jest w zwykłej plastikowej torebce Banggood, ale pudełko i telefon nie były uszkodzone. Pierwsze wrażenie jest takie, że telefon jest ładny z projektem, który przypomina iPhone'a szczególnie na oselu. Telefon włącza się stosunkowo szybko. Ekran jest dobry, ale dla niektórych może trochę za duży. Ekran wygląda na ostry i chrupiący. Kocham najnowsze Android 11 OS, większe 128 GB wewnętrzny magazyn i spory akumulator 5150 mAh, który powinien wystarczyć na więcej niż dzień w normalnym użytkowaniu. Ogólna odpowiedź jest dość szybka, a nawigacja wokół jest reaktywować dla telefonu z budżetem 4G w porównaniu do innych. Tylko czas pokaże na niezawodność i jakość w tym telefonie, ponieważ jest to mój pierwszy telefon Umidigi. Mam nadzieję, że będzie to dobre dla mojej podróży zagranicznej, kiedy muszę umieścić drugą kartę SIM dla konkretnego kraju.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Wygląd jest po prostu piękny, fenomenalny. Przezroczysta plastikowa walizka sprawia, że telefon jest jeszcze bardziej rozbudliwy.! Wydajność jest zadowalająca (procesor mógłby być trochę lepszy), ale za cenę, DOSKONAŁY stosunek kosztów do korzyści! Używam go od kilku dni, ale nie ma na co narzekać, wszystko działa tak jak w reklamie.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Dom telefoniczny wykonany jest z wysokiej jakości materiału. Miły, elegancki wygląd. Dobrze leży w dłoni. Słabym punktem telefonu jest procesor. Czasami jest to trochę załadunkowe. Mam nadzieję, że to słaby problem z wi-fi. Jasność wyświetlacza jest dobra. Dźwięk głośnika nie jest dobry. W najlepszym wypadku, jest niska głośność. Kamera próbuje, ale cena telefonu jest przeciętna. Telefon nadaje się do codziennego użytku w tej cenie. Nie oczekuj cudów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Ten telefon jest najlepszy wygląd telefonu, który jest lepszy niż iPhone i myślę, że ten telefon jest lepszy w ciągu 2 tygodni, ale na pewno kupię wersję pro. W szarym myślę, że niesamowita jakość pakowane tak dobrze niesamowite banggood doskonała obsługa i dzięki wszystkim, którzy wysłali mój telefon dziękuję kupić ten telefon będzie pod wrażeniem, a koszt jest doskonały, że stać na ten telefon w tej cenie dobrze, jeśli w Anglii wersji UE upewnij się jak potwierdzić Tak i pomogła od razu, więc dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    To już drugi taki, który zamówiłem. Działają dobrze 4G LTE w sieci dzwonkowej (virgin Mobile) Ontario Canada. Korzystanie z Google wszystko zsynchronizowane. Produkt był dobrze zapakowany i nieuszkodzony. Ale zaopatrzona ładowarka była martwa. Użyłem ładowarki z pierwszego telefonu i naładował się dobrze. Zobaczę, czy uda mi się dostać zamienne ładowarki, tak jak jest oceniany na 2A. W przeciwnym razie polecam ten telefon Kanada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Excelente! Minha filha adorou o celular. Melhor custo benefício. Veio bem embalado e chegou bem antes do esperado. Muito obrigado e até a próxima :D

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    To mój trzeci telefon, który kupiłem i dostałem w zeszłym tygodniu. Pierwsze dwa telefony, które otrzymałem, działają idealnie. Ale kiedy próbowałem ustawić ten trzeci telefon wczoraj, ma stały komunikat o błędzie na wszystkich ekranach, takich jak ekran Home (patrz zdjęcie). Wiadomość mówi: „Wersja oprogramowania jest nieprawidłowa, proszę pobrać pięć modemów" . Jednak, kiedy próbowałem sprawdzić Software Update, donosiło, że oprogramowanie jest aktualne. I ten sam komunikat o błędzie też się tam pojawia (patrz zdjęcie). Nie mam pojęcia, jak pobrać oprogramowanie z pięciu modemów. Ponieważ ten komunikat o błędzie jest trwały i jest w wszystkich ekranach, próbowałem zmienić na inną tapetę myśląc, że może być po prostu nieprawidłowa tapeta z komunikatem błędu. Ale zmiana tapety nie sprawi, że komunikat o błędzie zniknie. Jestem rozczarowany, że ten trzeci telefon ma problemy z oprogramowaniem. Składam bilet do Banggood Klient Support i mam nadzieję, że uda im się rozwiązać ten problem za mnie. Moje dwa pozostałe telefony działają zgodnie z oczekiwaniami bez komunikatu błędu na wszystkich ekranach, więc jestem pewien, że mój trzeci telefon nie powinien mieć żadnego komunikatu o błędzie, jeśli nie jest wadliwy.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    To mój drugi zakup dla jednego z siostrzeńców, ale innego koloru. Podobne do Misty Blue, które wcześniej kupiłem, jest w niechronionej torebce Banggood i nic nie zostało uszkodzone. Ten przyjechał wcześniej i był w ciągu 2 tygodni po zamówieniu g. Wszystko sprawdzone na pierwszy rzut oka, tylko czeka na dłuższe użytkowanie, aby sprawdzić, czy wydajność się pogarsza lub niezawodność maleje. Jak na razie, telefon działa zgodnie z oczekiwaniami dla telefonu budżetowego w tym przedziale cenowym. Chcę tylko podkreślić, że cena do wartości do funkcji w tym telefonie jest doskonała, jeśli można go kupić poniżej 120,00 USD

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Zamówienie przyszło w ciągu 20 dni, wszystko jest dobrze zapakowane, nieuszkodzone, był już w przejrzystym przypadku pracy nie sprawdził, został kupiony na prezent, Dobry sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$229.00
    • US$359.00
    • US$359.00
    • US$219.00
    • US$329.99
    • US$109.99
    • US$119.99
    • US$94.99
    • US$319.99