Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(150)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(150)
    • 5 Star(140)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    Komórka przybyła miesiąc z 15 dni do mojego kraju Peru (nie płacić podatków), podobało mi się, że telefon był z futerałem i plastikiem miki, jak na razie podoba mi się jego wydajność, ale złe jest to, że nie chcieli uaktualniać aktualizacji, Więc musiałem go wymusić używając metody sp Flash narzędzia, to jedyny „problem", jaki znalazłem, to nie jest poważny problem, ale oto moja skromna opinia

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Bardzo dobry telefon w doskonałej cenie, z bardzo dobrych funkcji w zależności od ceny, do tego dodaliśmy, że przybył szybciej niż myślałem, a najlepsze jest to, że nie zapłaciłem podatku, Dzięki umidigi i oczywiście dzięki również Banggood, Na pewno będę tu robił zakupy.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie i dobrze zapakowany. Za zaktualizowany model cena jest w porządku. Nie dokonałem żadnych dodatkowych płatności w urzędzie celnym, a termin dostawy był wcześniej niż podano. Polecam to.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Mój Syn uwielbiał to, tak piękne za cenę, że potrzeba nam prawie miesiąca, aby otrzymać go tutaj, w Belgii. To było z osłoną telefonu i ochroną telefonu, naprawdę polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Bardzo piękna jak zawsze i szybka dostawa. Zamawiam ten produkt już drugi raz, naprawdę mi się podoba. Dobra jakość, dobra cena i bardzo łatwy w użyciu. Dzięki sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Na ładowarce teraz powoduje bardzo nowe. Wygląda dobrze i wszystko jest ok. Bardzo dobre śledzenie przesyłek i odpowiedź hi 5 o umidigi, później, gdy testowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Llegó en perfecto estado, el éfono parece bueno lo on estado y no tiene problemas. Przyszedł w idealnym stanie, telefon wydaje się dobry, testowałem go i nie ma żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Mam to, co zamówiłem. To zdecydowanie zaleta posiadania standardowego Google androida na nim. Nie ma preinstalowanych, nieusuwalnych aplikacji. Kamera nie jest najlepsza, prędkość jest odpowiednia. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Sam produkt jest bardzo dobry, przybył w bardzo dobrym stanie i wygląda bardzo dobrej jakości, złe trwało długo, aby dotrzeć i informacje o wysyłce pozostawia wiele do życzenia!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Komórka świetnej jakości i designu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$124.00
    • US$189.99
    • US$116.99
    • US$139.99
    • US$139.00
    • US$104.99
    • US$169.99
    • US$89.99
    • US$154.00
    • US$134.99
    • US$204.00
    • US$329.00
    • US$229.99
    • US$329.99
    • US$269.99
    • US$579.00
    • US$214.99