Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Pudełko było dość uszkodzone, ale zawartość była dobrze zapakowana. Przesyłka została stracona, ale wsparcie klienta wysłało kolejne i bardzo szybko. Mimo czasu oczekiwania (2 miesiące).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    To jest idealna łódka. Ona lata po całej wodzie. Jest szybka jak wiatr. Nic dziwnego, że został wynaleziony przez ekspertów z Quandong Institute of Technology. Jeśli przypadkowo przewróci się na fali, można go łatwo odwrócić. Kiedy baterie statku są prawie naładowane, radio zaczyna pikać, żeby go ostrzec, żeby mógł wypłynąć na brzeg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo dobry produkt, jedyną rzeczą jest to, że tył łodzi jest w zasadzie wykonany z tworzywa sztucznego, a nie z aluminium trwały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Produkt dotarł w doskonałym stanie, szybka wysyłka i doskonałe obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Świetnie na prezent urodzinowy. Z drugiej strony pierwsze wyjście na morze, i pomimo tego, że wszystko jest dobrze zamknięte, trochę wody przeniknęło do przedziału!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Naprawdę fajna łódź, ale musisz trzymać ją suchą w środku. Woda dostaje ją, gdy odpływa, a jeśli nie jest opróżniona spowoduje, że przepustnica i przycięcie kierownicy staną się nieregularne. Zawsze odłączaj baterię przed wyłączeniem TX, albo silnik może upaść w pełnym gazie. W przeciwnym razie ma doskonały czas pracy na dołączonym akumulatorze. Wymaga tylko łatwo dostępnych części zamiennych do płetw plastikowych, ponieważ są one zagrożone. Złamałem jeden rekwizyt na lilii, ale zapasowe zostały dostarczone w odpowiednim czasie. To coś jest szybkie i robi niesamowicie ostre, szybkie zakręty. Jest wart swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Łódź została odebrana w dobrym stanie. Łódź pływa i steruje łatwo. Świetne dla początkujących. Mój 7 latek to uwielbia. Jedynym minusem jest to, że instrukcje nie są po angielsku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie i kiedy został obiecany. Komunikacja i aktualizacje po drodze były bardzo profesjonalne i bardzo doceniane. Jestem pewien, że wrócę z tobą na zakupy w najbliższej przyszłości. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Wow co świetny rc łódź najlepiej dmuchać za dolara to jest szybkie i zabawne dzięki Banggood to jest naprawdę dobry produkt i na wypadek, cieszę się, że masz części do tych proszę?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Przyjechał mniej niż 10 dni do Nowego Jorku. Mam w mieście sklep hobby, który ma taką samą łódź na sprzedaż za 229.99, więc to jest kradzież. Kupię tylko tu rzeczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 161
    • Ft39 013
    • Ft22 620
    • Ft9 505
    • Ft4 915
    • Ft9 862
    • Ft10 161
    • Ft51 472
    • Ft10 977
    • Ft29 833