Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • JanVIP4
    DE
    07/05/2021

    Patrząc na łódź, widać, że wygląda jak strzała Amewi 5 lub Ripmax. Identyczne dane techniczne. Dlatego nie było problemu z uzyskaniem instrukcji niemieckiej. Wykonanie jest świetne na początku, test na prawo jazdy jeszcze przed nami. Rozważ, że pochodzi z CZ, nie ma opłat celnych, czas dostawy 2 dni, wszystko idealne i najlepsze, 100 Euro mniej jak Amewi, który jest na 249, - Euro i najlepsza cena na 229, - Euro. Dodatkowy akumulator można również uzyskać poprzez EBay z wtyczką EC3, co daje kolejne 57 Euro z 3 bateriami. Tylko to, co się stało, zasilacz do ładowarki lipowej ma połączenie z UK. To nie przeszkadza, zamówiono adapter, a ja nadal mam łódź WL915, gdzie jest ta sama ładowarka. Banggood pozostaje moim numerem 1 z chińskich sklepów, ponieważ wiele również pochodzi z UE i dlatego jest tam cholernie szybko i nie ma ceł.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Otrzymałem opakowanie z widocznymi wgnieceniami i otworami w pudełku. Dalsza inspekcja ujawnia, że odbiór wlotu był zepsuty. Wysłałem obsługę klienta w tej sprawie i nadal czekam na ich odpowiedź.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Produkty dotarły w odpowiednim stanie. Cieszę się, że mogę się z wami uporać, ale proszę zadbać o utrzymanie pakietu w odpowiednim stanie. To mnie interesuje.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Łódź RC dla hobbystów. Planuję z tego powodu uruchomić kanał YouTube. Wiele osób pyta mnie, skąd je mam. Na pewno niektórzy z moich przyjaciół już zamówili, 👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Bardzo szybka łódź dla $. kocham to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Zabawna, ładna łódź i dobra cena. Wystarczająco duży, aby zobaczyć i dobrze się prezentować z daleka. Kogut ogon jest świetny. Servo róg był zepsuty, a akumulator był poluzowany po przybyciu. Zamieniony plastikowy serwo Horn z zapasowym Traxx. Dobry czas pracy na zasilanej baterii 11v. Doskonały kawałek zabawki za tę cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Szczerze mówiąc, zapisałem to jako „spadł na ocean z Long Beach", ale miesiąc później dotarł w idealnej formie! Nie mogę się doczekać, żeby go użyć. Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy zachowali pakiet bezpieczny i nadal ma go tam, gdzie to idzie nawet w obliczu bezprecedensowego przeciążenia logistycznego. Bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Mooie snelle boot, alleen jammer dat er een verkeerde stekker bij zat en er een slang van de waterkoeling lek was, waardoor de boot op de eerste vaart vol met water kwam te staan, de elektronica bleef het wel doen dus dat is heel goed. toch blij met de boot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Wok bardzo dobrze za tę cenę, czasami czas ESC (lub częstotliwość silnika) nie pasuje do żądanej ilości mocy. To nie jest prawdziwy problem, tylko trochę hałasu, a następnie uwalnia moc i WOT w następnej sekundzie i to działa. Właściwie zadowolony z tego, wystarczająco szybki dla 3s liposukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Żywotność baterii jest krótki, ale warto, że może skoczyć po jeziorze bez problemu i nie być w stanie go przewrócić nawet, gdy próbuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$316.22
    • US$89.24
    • US$134.99
    • US$46.99
    • US$792.32
    • US$25.99
    • US$18.99
    • US$83.15
    • US$52.99
    • US$30.99
    • US$207.89
    • US$29.99
    • US$46.99
    • US$141.99
    • US$185.19
    • US$155.39
    • US$208.99
    • US$95.99