Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    Bardzo dobry samochód do dryfowania za 100 funtów. Przyszedł wcześniej, a potem się spodziewał. Data dostawy była 28 sierpnia, przyszła 14 dni wcześniej 14 sierpnia, więc szczęśliwa niespodzianka, kiedy otworzyłam drzwi. Mocny silnik bezszczotkowy, jest wyposażony w gumowe opony rajdowe, ale ustawiam koła dryfujące prosto, na które są dostarczane w pudełku. Wszystko, co musisz dostarczyć to 4×AA baterie do sterownika, regulowane ESP i chłodne światła naprawdę myślę, że to może być najtańszy i najlepszy samochód RC na rynku w tej chwili. Jest wytrzymały i przetrwał kilka sesji w parku łyżwowym, kiedy moje amatorskie dryfowanie poszło źle, i nadal jest używany codziennie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Zrobiłem kilka modów, dodatkowe wstrząsy i zastąpiłem złącze JST na T-Dean, aby użyć 2s Li-Pol, po włączeniu samochodu, włączył się, ale układ ESC się wypalił. Zamówiłem kombinację. Ogólnie domyślna konfiguracja działa świetnie. Na szczęście nie udało się z Li-Pol, nie wiadomo dlaczego.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Es un coche bonito y potente pero tiene varios fallos que afectan principalmente a la direccion del coche. 1-el receptor mal ajustado:provoca que roce con parte de la direccion, solucion despegarlo y ajustarlo mejor. 2-los brazos de la direccion rozan con el chasis cuando esta al maximo angulo:solucion rebajar borde de chasis o subir con arandelas los brazos. 3-varilla de enlace servo demasiado ajustada y mal aliniada. 4-olgura ruedas:ranura para el pin del hexagono poco profunda. 5-brazo direccion no ajustables:cambiar. 6-piezas de direccion: con plastico 'roto' 7-diferenciales de plastico y con SOLO 2 planetarios... Poco engrasados Antes de aplicar las modificaciones era imposible llevar el coche en linea recta, despues de las correcciones el. Coche responde mejor. Considero importante cambiar brazos y direccion por piezas mejores. Los amortiguadores malos, aunque para el uso en superficies planas estan bien. Recomiendo revisar y ajustar en general todo el coche. Pienso que el modelo de hbx tiene mejor acabado y componentes de direccion y sale al mismo precio 50 euros.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Super spójny produkt, oprócz niedogodności pierwszego zamówienia, Bangood zapewnił pełny zwrot pieniędzy. W rezultacie zamówiłem kolejny, który dotarł w zaledwie 6 dni. Bardzo fajnie, zwłaszcza zacząć dryfować. Zatwierdzony ✌🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Super fajna część. Cena i wydajność (mega)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Zgodnie z opisem Jego szybki silnik bezszczotkowy i dryfujący dobrze z oponami dryfującymi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, bardzo odporny na ręczne działanie wszystkich części w przypadku uszkodzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Dobry sprzedawca, bardzo dokładny opis, bardzo szybko wysłał przedmiot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Świetny mały samochód, to dostarcza dużo zabawy i jakości za niską cenę. Proponuję poprawić wstrząsy oleju aluminiowego, ponieważ jest zbyt szybki w przepustnicy z tymi standardowymi wstrząsami sprężynowymi. To duży skok w dużej prędkości i nie perfekt płaskiej powierzchni, trudno się kontrolować w tej sytuacji bez wstrząsów wypełnionych olejem. Dla rzeczywistego kontrolowanego i precyzyjnego dryfowania, należy spróbować różnych lepkości oleju diff. Ale nawet bez tych ulepszeń jest super zabawa i trwałość, wygląda niesamowicie i jest warta każdego centa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Ten samochód przyjechał „rozpakowany", widać, że ktoś to rozpakował i włożył samochód ponownie do pudełka. Ten samochód miał koła skierowane w innym kierunku, ale udało nam się to naprawić. Wygląda na to, że działa dobrze. Muszę powiedzieć, że czas dostawy był niesamowity i gładki!!! Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$222.99
    • US$12.99
    • US$71.75
    • US$122.42
    • US$24.99
    • US$68.99
    • US$68.99
    • US$15.99
    • US$590.00
    • US$15.99
    • US$488.99
    • US$80.99
    • US$576.33
    • US$47.99
    • US$110.99
    • US$119.99
    • US$132.99
    • US$24.99