Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    Identyczne dla SG 1603, bez lakierowania. Jest kilka recenzji filmów na youtube, więc zapiszę kilka informacji, które być może w momencie, kiedy piszę, są trudniejsze do znalezienia: - 4 kanał jest używany do ustawiania punktu końcowego gazu, więc prędkość maksymalna może być zmniejszona, aby ułatwić i bezpieczniejszą jazdę małym dzieciom - Servo ma 5 kabli, więc nie można go wymienić, chyba że wymienisz całą elektronikę - Nadwozie SG 1604 może być zamontowane, ale tylny dyfuzor i jego napęd muszą przejść, a także przednia wieża uderzeniowa musi zostać zamieniona na typ SG1604, ponieważ stanowiska nadwozia są w innej pozycji. Albo możesz wywiercić przednie otwory ciała w odpowiedniej pozycji - Baterie to Lilon, nie bardzo wysoka pojemność, ale mają przyzwoity IR (około 50 mOhm) - Kilka zapasowych linków jest w cenie (Nie mierzyłem ich, więc nie wiem, gdzie można ich użyć) Ogólne uczucie jest tanie, ale chłodne i dobre bryka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Świetny mały samochód, mój przyjechał bardzo szybko. Niestety miał kilka zadrapań na folii plastikowej, na której widać powłokę. Pod spodem były zadrapania na dachu nadwozia i ślady na tylnym skrzydle. Kontaktowano się z Banggoodem. Usługa od tego czasu jest świetny z codziennym kontaktem, gdy jest to konieczne, oferowano wstępny zwrot rabatowy, poprosiłem, jeśli to możliwe, nowa powłoka zamiast, a po kontakcie z powrotem od dostawcy został uzgodniony nowy organ zostanie wysłany. Świetna wiadomość i świetna obsługa. Na samochód, przepuściłem go przez 4 lub 5 cykli baterii już od przyjazdu, i jest świetny, próbował gumowe opony rozpocząć na kilka minut, ale jest wyłącznie na kołach dryfujących od, czas baterii jest przyzwoity, jeśli w pełni naładowany. Mój pierwszy włóczęga i dostać się w to, więc mieć 2s lipo przychodzi do przymierzenia następnego :D w sumie bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Szczerze, to najlepsza rzecz jaką kiedykolwiek przyniosłam. Naładowałem go i wyjąłem i wow, szybko nie trzeba się do tego przyzwyczaić, ale to jest zabawne. Wygląda tak agresywnie z czerwonymi światłami niesamowite funkcje w instrukcji nadajnika w pudełku zostanie zakopane przez większość dobrych wyjaśnień, jak ustawić samochód i samodzielnie uruchomić listę części z tyłu dla każdego zapasu w przyszłości. Co za produkt za pieniądze, wielkie kciuki ode mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Guys, the car is ABSOLUTELY epic. It looks way better than the pictures and it is really fun to drive either indoors or outdoors. I think its a must have RC car for beginners or experienced players. It has plenty of power to drift, even with normal tyres. I would like it to have oil filled absorbers......but we are talking for a 60 euro rc car. It is a real value for money. Bangood was again exceptional in terms of packaging and quick delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Ten samochód jest bardzo zabawny. Wszystko działało świetnie. Bezszczotkowy zestaw uaktualniania jest również ładny. Jedno słowo ostrożności: ciepło może spowodować nadświetlenie ciała, ale myślę, że każde ciało jest takie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    To fajny samochód. Jest wyposażony w żyroskop i 2 komplety opon. Miękkie gumki robią swoje, a twarde koła dryfują do woli. Pilot jest miły i kompletny i dobry dotyk na ręce Po pewnym czasie musiałem ponownie zletować przednie światła, ale dla mnie ok Skończyłem malując swój samochód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Wow! This is the best bang for the buck r/c 4wd fully proportional rally/drift 1/16th scale truck I ever bought! I got it in 7 days after I placed my order. There was just a little damage to the box, but the truck, transmitter and other contents were in excellent shape. The truck looks awesome and the transmitter is the best looking I seen for a ready to run r/c. I'm currently charging the battery pack now for my first run with it. Thanks, Banggood you guys are the best!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Bardzo ładnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Btilliant mały samochód, natychmiast zmienił się na koła dryfujące dla zabawy. Po prostu potrzebuje więcej części zamiennych, aby być łatwo dostępnym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    To musi być jeden z najlepszych, małych włóczęgów i ulicznych włóczęgów. Sprawdź mój kanał YT „Run That Rc" na przegląd tego niesamowitego samochodu RC.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 124
    • Ft35 296
    • Ft5 779
    • Ft19 077
    • Ft33 470
    • Ft27 658
    • Ft12 169
    • Ft73 639
    • Ft28 602
    • Ft43 817
    • Ft14 908
    • Ft25 863
    • Ft46 525
    • Ft9 430
    • Ft39 557
    • Ft62 927
    • Ft16 429
    • Ft69 053