Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2022

    Aplikacja mobilna Bangood potwierdziła otrzymanie mojego zamówienia 3 dni wcześniej niż je otrzymałem (to dziwne) i nie nacisnąłem przycisk „zamówienie otrzymał" Poza tym, żadnych wgnieceń na pudełku. Fajnie wyglądający kawałek rc. czas na test

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    spedizione veloce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Bardzo dobre materiały budowlane, to jest szybsze niż sobie wyobrażałeś i to jest dużo zabawy jako pierwszy samochód RC. Jeśli chcesz tani samochód zdalnego sterowania do driftu jest to idealny wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Bardzo ladny samochod! Ja i mój syn lovin go, jest bardzo szybki i kontrola światła jest bardzo ładny wyczyn. Dostawa była bardzo szybka, 2 dni przed terminem dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    👌👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Świetnie, bardzo szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Other than customs removing the tie straps and checking out the truck, everything was here and the unboxing went smooth. This unit is fantastic for the price! It has all the "Big" truck upgrades like a metal driveshaft, prop shafts (dog bones), pinion gear, diffs, etc. Torquey motor and good progressive steering. The lighting is cool and so are the additional drift tires. The transmitter is a good as a Dumbo RC. So, overall, it's great and a ton of fun!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Bardzo dobra jakość idzie dokładnie 40 km z w pełni naładowaną baterią i światła są chłodne, ale przyłóż gorący klej do przewodów, żeby nie zerwać przewodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Szybka wysyłka, to mój drugi UDIRC i kocham te samochody! Wersja bezszczotkowa jest bardzo warta...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Szybka dostawa do Niemiec. top!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$97.99
    • US$75.99
    • US$478.99
    • US$60.99
    • US$209.99
    • US$122.42
    • US$65.99
    • US$52.99
    • US$20.99
    • US$159.99
    • US$168.69
    • US$90.99
    • US$117.99
    • US$12.99
    • US$99.99
    • US$117.99
    • US$139.99
    • US$96.99