Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(486)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(486)
    • 5 Star(457)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2020

    είναι αρκετά χρήσιμο εξάρτημα για να βλέπεις πόσο γεμίζει μια μπαταρία επίσης η αποστολή του δεν ήταν γρήγορη παρόλο που έλεγε οτι έρχεται απο ευρωπαϊκή αποθήκη και σε 7 μέρες θα το έχω έκανε κοντά στο μήνα!!! ήταν απλά συσκευασμένο το δοκιμασία και δουλεύει άριστα επίσης έχει και εφαρμογή για κινητό και λειτουργεί μέσα από αυτό

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Fantastyczne narzędzie. Posiada każdy przydatny wkład - USB A, USB C, micro USB, okrągły DC - i 3 typy wyjściowe. Pokrywają one wszystkie możliwe potrzeby dla urządzeń dziennych. Wiele sposobów kontroli i pomiaru prądu, który przechodzi przez urządzenie. Aplikacja działa w miarę dobrze, czasami trzeba odłączyć i podłączyć urządzenie ponownie, aby połączyć się z telefonem. Poza tym urządzeniem, jest przydatne, aby zdobyć QC i spust PD, aby móc w pełni przetestować ładowarkę/bank energii. Szybka dostawa z brytyjskiego magazynu. Jak zwykle, Banggood odwalił kawał dobrej roboty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Nie odkodowałem jeszcze produktu, ale dowiem się, że wieko w skrzynce jest uszkodzone, więc pewnie jest w ładunku. Nie jest zakryta. Zupełnie jak poduszka powietrzna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Dokładne i bardzo przydatne. Wiele ustawień musi mieć dla entuzjastów. Kupiłem go głównie po to, by sprawdzić potencjał ładowarki i kabla i pojemność baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    To działa! To wszystko, oprogramowanie w moim androidzie nie wyświetla się prawidłowo, wydaje się odcinać część odczytów z listy, jakby czcionki nie były skalowalne w oprogramowaniu, Również UD18 działa z oprogramowaniem E-Tester pc na mojej maszynie Windows 7, podłączyć sprzęt i dźwięk UD18 do panelu sterowania, pod urządzeniami i drukarkami kliknąć, dodać urządzenie bluetooth, kliknąć na UD18 i gotowe, Jeśli komputer prosi o kod do pary, to 1234, otwórz oprogramowanie E-Tester PC i po lewej stronie powinieneś być w stanie wybrać port com w ustawieniach portu szeregowego, kliknij połączenie i gotowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    W bardzo akceptowalnym czasie dostawy (14 dni) tester jest w stanie kontrolować parametry prądu, który przechodzi do dowolnego elementu (od laptopa lub tabletu, do USB). Po prostu umieść je między źródłem zasilania i jakimkolwiek obwodem. Nic więcej nie trzeba robić. Wystarczy wyjąć z pudełka i podłączyć. Jeśli chcesz również zapisać informacje, dają dostęp do APP, które musisz zainstalować bezpośrednio (więc musisz zostawić dostęp do instalacji z niezabezpieczonego źródła) I daj pozwolenia, żebyś mógł używać bluetooth i GPS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Przyszedł szybko i działa bardzo dobrze, jest to, czego oczekiwałem od tego testera i lubię to. Ale nie działa z aplikacją na iPhone'a.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Pomimo bardzo dużego opóźnienia na uzupełnianie zapasów (1 miesiąc), dostarczone 3 W później. Zapakowane w plastikowe pudełko, bez uszkodzeń. Działa dobrze z Aplikacją

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    GPS musi być włączony z Bluetooth w nowych telefonach z androidami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JLGVIP5
    ES
    14/12/2020

    To przyszło szybko i działa bardzo dobrze, tego oczekiwałem od tego testera i podoba mi się to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 913
    • Ft9 256
    • Ft7 474
    • Ft4 625
    • Ft4 983
    • Ft7 088
    • Ft5 695
    • Ft5 337
    • Ft8 544
    • Ft8 186
    • Ft4 961
    • Ft5 695
    • Ft4 529
    • Ft4 983
    • Ft4 270
    • Ft3 200
    • Ft4 625
    • Ft2 846