Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2020

    Tutto ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    très bon bateau il va vite et il est durable la seule chose est qu'il laisse un liquide blanc pâle aussi non très bon bateau ,Puis je savoir pourquoi il laisse un liquide blanc?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Wygląda dobrze. Naprawdę szybka wysyłka z CZ do Szwecji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Pływa i jeździ niesamowicie szybko. Niestety, niezbyt zwinne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Szybka wysyłka i dostawa, następny przystanek otwarta woda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2020

    Jak na razie wygląda i czuje się dobrze... Spróbuje szybko i mam nadzieję, że syn jest szczęśliwy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2020

    Niesamowite małe łodzie! Mam parę i są szybkie, nie wiem jak się utrzymają, ale wydają się być zbudowane dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Kupiłem dwie łodzie, ładnie wykonane, dobry kontroler. Główny problem z obie łodzie, które płynęły tylko przez 5 minut, sprawdziłem akumulator na mojej ładowarce hobby i obie brały tylko około 250ma do ładowania z pustego, więc nie 650m, więc będę musiał dostać różne baterie, Wrzucę filmik na youtube pokazujący problem, więc ostrzeż ludzi przed tym problemem,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Naprawdę fajna łódź. Kupiłem dodatkowe baterie, żeby zapewnić długi czas gry. Chociaż, baterie wydają się trwać około 5-10 minut.. To może być problem osobisty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 688
    • Ft72 977
    • Ft31 699
    • Ft36 945
    • Ft5 646
    • Ft23 510
    • Ft43 025
    • Ft56 794
    • Ft34 808
    • Ft7 756
    • Ft38 438
    • Ft239 471
    • Ft8 107
    • Ft34 808
    • Ft9 188
    • Ft135 075
    • Ft212 526
    • Ft65 954