Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(411)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(411)
    • 5 Star(361)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2021

    Belka jest bardzo jednolita, ale bardzo wąska. Miejcie to na uwadze. Kupiłem 2 na mój motocykl, a połączone belki wyglądają, jakby miały wystarczająco dobre rozłożenie, aby oświetlić drogę z przodu z około 15 stóp. Niedługo będą testy na motorze. /Obracają się z wysokiej, niskiej i stroboskopowej /(z którego nie widzę większego pożytku, ale cóż) Kiedy je włączasz, wyłączasz i z powrotem włączasz. Talia belki ma około 12 cali, więc są one naprawdę przydatne tylko z co najmniej kilka stóp. śruby allen po bokach pozwalają na łatwą regulację bez konieczności poluzowania oprawy. Przyzwoita jakość budowy w cenie i wyglądają, aby mieć wbudowane obwody ograniczające, więc mam nadzieję, że wytrzymają trochę. Wysyłka była szybsza niż się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Jest większy, jak się spodziewałem, nie mogę się doczekać, kiedy to zainstaluję.. dam ci znać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Co za flamandzka Francja! Przerosło to nawet moje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Bardzo szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    Works great but real power is 4 watts ONLY... not more !!! Counted exactly with precision !!! Average to good beam, fair for the money very easy to install...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2015

    заказал фонарь, живу в России, товар пришел быстро, упакован качественно, соотношение цена и качество идеальное, вид и качество исполнения фонаря тоже весьма не плохое ! а самое главное водо непроницаемый и противоударный, буду использовать на мотоцикле эндуро. сделал не большое видео для ознакомления товара ! https://www.youtube.com/watch?v=tkOF5AEFypk&feature=youtu.be

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    It took a month untill the blue unit became available, and a couple of days more to receive it, but all seams to be alright. All looks just exactly as it shows on the site/app. The color is awesome, and the aluminum looks very strong. I sincerely hope it works so good as it looks like. Thx Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2017

    отлично товар.пришол за кароткое сроки 15 дней.пасылка перемотана мягкой защитой спасибо продавцу.отличный товар.в комплекте отвёртка шестигранник.есть чем крутить

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2017

    Сборка в принцыпе хорошая, но вот в воду, как показано на фото, я бы ложить не рекомедовал, т.к. отсутствуют резиноые прокладки на резьбовом соединии по бокам фары. Также нет в комплекте несколько шайб (обведены на фото). В остальном нареканий нет. Световой пучок достаточно мощный.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2016

    From other videos I've seen on youtube with these I was expecting them to be quite a bit larger, however the're not! Perfect for my motorcycle, great addition to the existing light. Small, little weight and absolutely dumb-proof to install. Great construction quality. Delivery was very fast too, I only wished it would have been free :D Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.40
    • US$15.00
    • US$17.99
    • US$39.26
    • US$12.69
    • US$33.48
    • US$11.54
    • US$43.19
    • US$35.79
    • US$71.60
    • US$53.12
    • US$13.85
    • US$16.16
    • US$8.99
    • US$9.23
    • US$20.78
    • US$89.99
    • US$17.00