Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(127)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(127)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/09/2020

    Kupiłam je dla mojego BMW F800GS 2016 i działają idealnie. Na pierwszej instalacji żarówka nie działa & Zdałem sobie sprawę, że są czułe na polaryczność - zapewnić prawidłową orientację. Obroża montażowa może być obracana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2019

    Build quality as described. The installation was a piece of cake direct replacement of my Halogen bulbs. Nice white colour.Installed on projector type driving lights. You can see in the photo that in real driving conditions in the city they are doing ok but not as good as the halogen. For the price the quality is as expected.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2019

    The light seems at first glance relatively bright - I can not test the 13000 lumens indicated light intensity. The power consumption definitely does NOT match the 55W value. At 12V about 0.6A flow or 13,9V about 0,5A, which BOTH corresponds to about 7,5W. Thus, I raise legitimate doubts about the stated 13,000 lumens.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2020

    Καλέστε λάμπες κάνουν αυτό που υπόσχονται.. θέλει αντιστάσεις εάν έχει canbuss .. ευχαριστώ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2020

    Witam dwa dni temu przybyłem led żarówki nie byłem jeszcze w stanie ich spróbować biorąc pod uwagę sytuację, ale dotarły dobrze i bez czekania wiele dzięki bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    He arrived as expected. I'm sure i will have excellent results from my previous lights. They may need to be adjusted for the desired lighting.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2019

    Perfekt Leuchten

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2019

    Excellent

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Idealne oświetlenie i szybka dostawa!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 640
    • Ft12 812
    • Ft3 023
    • Ft6 722
    • Ft10 758
    • Ft4 705
    • Ft25 982
    • Ft5 377
    • Ft17 147
    • Ft6 386
    • Ft16 811
    • Ft6 050
    • Ft4 705
    • Ft3 971
    • Ft5 041
    • Ft5 041
    • Ft9 780
    • Ft12 439