Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2017

    The item is a little big for my project but I think I can make some changes to make it work. The quality and functionality is really good. I recomended, I give you 5 star.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2019

    These are super cool retracts and look awesome on my wing. They could do with a tips and techniques manual aa well as hardware to attach the top plate. I would buy them again.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2018

    this will be used on a320. but sometimes the metal pipes tilt and they do not get it off easily. But even a good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2017

    Am eorking on an RC boeing and its perfect for it...works and looks pretty well. motor seems to heat after a few tries ..but works all good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Przedmiot przybyły w dobrym stanie przetestowany Zła rzecz to bardzo długi czas wysyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2018

    this work perfectly the damping is ok while the operation of the retraction and deployment is smooth

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Świetny produkt, dokładnie tak, jak opisano i pokazano na zdjęciu, otrzymał wszystkie trzy, dwa tylne i jeden podwozie. Doskonale działające, w dobrym stanie i szybka dostawa. dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Wyciągi mają dobry kształt. Byłem mile zaskoczony widząc, że oni mają koła! Brakowało śrub do opcjonalnych płyt montażowych, ale miałem trochę w sklepie do nadrobienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.19
    • US$53.12
    • US$35.64
    • US$15.00
    • US$12.43
    • US$8.07
    • US$8.68
    • US$158.69
    • US$4.99
    • US$10.24
    • US$17.50
    • US$42.43
    • US$20.99
    • US$15.00
    • US$22.99
    • US$26.55
    • US$45.99
    • US$21.93