Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Ładna, kompaktowa konstrukcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    To jest przyzwoity pedał zniekształcenia o smaku metalu/boogie. Dużo zysku, zgarnięte środkowe i coś w rodzaju potrójnego prostownika. To przeciwieństwo OCD, które jest bardzo oparte na Mids, a tego właśnie chciałem. Może nie ma dopracowania bardziej drogich emulacji boogie i z pewnością nie jest w pobliżu dźwięku pedału modelującego wzmacniacza, ale jest to dobry dźwięk i dużo zabawy. Metal, waletki i włącznik. Garnki są trochę łatwe do obracania i niedrogie, ale mogą być trwałe i długotrwałe, czas pokaże. Za mniej niż 18 funtów może zasługuje na 5 gwiazdek, ale czuję, że 4 podsumowuje moje uczucia. Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Niezły pedał za pieniądze. Nie wiem, czy to brzmi jak Mesa, ale brzmi lepiej niż moje akcje Spider 3 Amps. Przy niskim 7-7-9-7 od lewej do dołu po prawej na pedale do mojego czystego kanału to dało mi naprawdę ładny ton. Jeszcze raz dzięki Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Excelente Pedal, muito radical, alta performance, muito bom mesmo, o tempo de entrega foi excelente também, 20 dias para chegar, eu recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Brzmi dobrze, trochę sucho i jest bardzo głośno. Zdecydowanie weź pedał tłumika hałasu razem z nim. Używałem go przez Fender Blues Jr z tłumikiem hałasu NS-2 i pedałem opóźniającym Super Chorus i DD-3 i brzmi bardzo fajnie jak na rytm. Ładne i chrupiące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2018

    distorção lembra bem a caracteristica dos mesa boog um pouco mais roca mas muito forte e com bastante definição vale a pena mesmo esse pedal adorei.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Produkt dostarczony na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Aguardando o envio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Ok, dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 416
    • Ft14 387
    • Ft19 423
    • Ft8 193
    • Ft3 784
    • Ft4 918
    • Ft2 646
    • Ft41 279
    • Ft15 898
    • Ft11 800
    • Ft8 669
    • Ft9 423
    • Ft2 269
    • Ft5 298
    • Ft3 403
    • Ft11 357
    • Ft30 292
    • Ft8 669